autor:

tradaro

» » Aperitive

Oua la ceasca

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
10 oua mari, 50 g unt, 100 g cascaval, sare, smantana, sos de rosii, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se ung 10 cesti reci cu unt, se sparge cate un ou in fiecare ceasca, se presara putina sare si piper, apoi se pun intr-o tava cu apa sa fiarba pana se coaguleaza oul dupa gust, mai moi sau mai tari.
Fierberea se poate realiza pe ochi de aragaza, pe plita sau in cuptor.
Cand ouale sunt gata se scot cestile din tava si se presara pe deasupra cascaval ras.
Se adauga sos de rosii, smantana si o frunza de patrunjel.
Ouale se servesc calde.

Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la ceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua   festive de Paste

Oua festive de Paste

Ouale se spala, dupa care cu un cutit cu varf se face o mica crapatura si cu ajutorul unei forfecute

3 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Omleta Calzone cu cascaval si verdeturi

Tocati marunt ceapa verde si sunca, apoi puneti-le la calit intr-o lingura de ulei cateva minute

8 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenios!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Intersant si dietetic.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 10 oua mari
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • sare
  • smantana
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

nasea alina (Chef de cuisine)

Ingenios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Omleta cu cremvusti