Se ung 10 cesti reci cu unt, se sparge cate un ou in fiecare ceasca, se presara putina sare si piper, apoi se pun intr-o tava cu apa sa fiarba pana se coaguleaza oul dupa gust, mai moi sau mai tari.
Fierberea se poate realiza pe ochi de aragaza, pe plita sau in cuptor.
Cand ouale sunt gata se scot cestile din tava si se presara pe deasupra cascaval ras.
Se adauga sos de rosii, smantana si o frunza de patrunjel.
Ouale se servesc calde.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii