autor:

tradaro

» » Aperitive

Oua la ceasca

Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: tradaro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 aprilie 2009

Ingrediente
10 oua mari, 50 g unt, 100 g cascaval, sare, smantana, sos de rosii, piper, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se ung 10 cesti reci cu unt, se sparge cate un ou in fiecare ceasca, se presara putina sare si piper, apoi se pun intr-o tava cu apa sa fiarba pana se coaguleaza oul dupa gust, mai moi sau mai tari.
Fierberea se poate realiza pe ochi de aragaza, pe plita sau in cuptor.
Cand ouale sunt gata se scot cestile din tava si se presara pe deasupra cascaval ras.
Se adauga sos de rosii, smantana si o frunza de patrunjel.
Ouale se servesc calde.

Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua la ceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tortilla/Omleta spaniola

Tortilla/Omleta spaniola

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem fasii subtiri (taiem cartoful in 2 pe lungime, apoi fiecare

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Briose cu cascaval si oua de prepelita

Briose cu cascaval si oua de prepelita

Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja. Mixam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu oua
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Ingenios!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

    Intersant si dietetic.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 10 oua mari
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval
  • sare
  • smantana
  • sos de rosii
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de tradaro
Chec Tradaro

Chec Tradaro

Inainte de a incepe prepararea checului se aprinde cuptorul si se lasa la minim pentru incalzire. Stafidele

47 voturi    15 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mamaliga Tradaro

Mamaliga Tradaro

Intr-o craticioara se pune lapte, apa, gris, delikat, sare si se amesteca la foc iute pana fierbe

9 voturi    12 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Puricei de mamaliga Tradaro

Puricei de mamaliga Tradaro

Mamaliga se taie cubulete. Ouale se bat cu telul sau mixerul, se adauga laptele, branza, delikat,

14 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

nasea alina (Chef de cuisine)

Ingenios!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cartofi in straturi