Ouale fierte, vartoase, le curatam de coaja si le punem in vasul in care vrem sa facem marinarea.
Intr-un bol punem pasta de tomate si ardei, usturoiul tocat marunt, zaharul, hamsiile si partunjelul, deasemenea tocat marunt si piperul. Sare nu mai punem ca pestele este sarat.
Peste toate astea, adaugam uleiul si amestecam usor. Tot amestecul il turnam peste oua. Acoperim vasul si punem la frigider pentru 24 de ore.
Cand le servesti, scurgi uleiul si folosesti sosul care este grozav! Cand o sa mai fac, o sa pun usturoi si mai putin si o sa adaug si o ceapa rosie taiata pestisori.
Reteta in pasi, la mine pe blog: http://inbucatarielajanet.blogspot.ro/2012/12/oua-marinate.html
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii