Ciupercile se inabusa in ulei cu 50 ml de apa , se adauga sosul Madera si se fierb impreuna 15 min.
Se adauga sare si piper. Sunca presata se inabusa cu uleiul ramas de la ciuperci, se adauga sosul cu ciuperci si se fierb impreuna 5 min.
Tartele se aranjeaza pe tava . In fiecare tarta se asaza cate un ou ; se adauga sos cu ciuperci si sunca , patrunjel verde , iar deasupra cascaval ras. Se gratineaza 10 min la cuptor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii