autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua nemtesti

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
2oua, sare, grasime

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbanta grasimea, se pun ouale cu atentie, se sareaza numai albusul si, cand s-a coagulat, se scot cu o paleta.
Se servesc cu piureuri de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua nemtesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
oua ochi

oua ochi

Se incinge uleiul intr-o cratita si se adauga ouale intregi unul cate unul. Se mai ia ulei cu lingura

3 voturi    1 comentariu
10 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu crema de urda

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca

4 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua ochiuri cu cascaval si mamaliga