autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua nemtesti

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
2oua, sare, grasime

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se infierbanta grasimea, se pun ouale cu atentie, se sareaza numai albusul si, cand s-a coagulat, se scot cu o paleta.
Se servesc cu piureuri de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua nemtesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta cu salata de castraveti

Omleta cu salata de castraveti

Se pregateste omleta (vezi reteta \"Omleta cu rosii si brinza\"). Se serveste cu salata de castraveciori

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Mic dejun cu norisor

Mic dejun cu norisor

Incingem cuptorul. In tava captusita cu hartie de copt incepem montarea bazei norisorului. Prima

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta de cartofi