Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Ingrediente
2oua, sare, grasime
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se infierbanta grasimea, se pun ouale cu atentie, se sareaza numai albusul si, cand s-a coagulat, se scot cu o paleta.
Se servesc cu piureuri de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua nemtesti" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Preîncălzeste cuptorul la 180°C .
Taie rondele măslinele şi jambonul bucăţele. Se poate
4 voturi
5 comentarii
1h 10 min
Se fierb ouale tare, se decojesc, se taie in jumatate pe lungime si scoatem galbenusurile. Intre
14 voturi
12 comentarii
50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate