Ingrediente
- 2 cartofi mari, - 4 oua, - putin cascaval, - sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
21 voturi
Mod de preparare
Spalati cartofii foarte bine cu o perie. Coaceti cartofii cu coaja cu tot la cuptor pana sunt patrunsi. Eu am facut asta seara, ca dimineata sa dureze mai putin restul prepararii.
Dupa ce s-au copt cartofii, lasati-i sa se raceasca si taiati-i in doua pe lungime. Cu o lingurita scobiti miezul, in asa fel incat sa incapa un ou in coaja ramasa.
Asezati cartofii in tava, presarati putin cascaval ras in fiecare, apoi cu grija spargeti ouale si turnati-le in cojile de cartofi coapte.
Presarati sare, piper si dati la cuptor pana se coaguleaza oul. Scoateti si presarati cu putina ceapa verde tocata marunt si serviti.
Maria Ormindeanu , 21 februarie 2014
BUNE SI IN CHIFLE
Virgil Ciobi , 21 februarie 2014
merge si cu chifle de graham !!
Eduard Dan , 09 octombrie 2013
da,bun si delicios,am facut si eu
Dana Arkawi , 14 august 2013
sint exceptionali