Incerc pe cat posibil sa evit prajelile, insa ne plac ouale ochiuri. Asa ca am gasit o metoda de a le face putin mai sanatoase, la cuptor. Au fost foarte bune si cu mai putine calorii ...
Spalati cartofii foarte bine cu o perie. Coaceti cartofii cu coaja cu tot la cuptor pana sunt patrunsi. Eu am facut asta seara, ca dimineata sa dureze mai putin restul prepararii.
Dupa ce s-au copt cartofii, lasati-i sa se raceasca si taiati-i in doua pe lungime. Cu o lingurita scobiti miezul, in asa fel incat sa incapa un ou in coaja ramasa.
Asezati cartofii in tava, presarati putin cascaval ras in fiecare, apoi cu grija spargeti ouale si turnati-le in cojile de cartofi coapte.
Presarati sare, piper si dati la cuptor pana se coaguleaza oul. Scoateti si presarati cu putina ceapa verde tocata marunt si serviti.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii