autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua ochiuri in cuiburi de mamaliga

Autor: Angel Hershko (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 22 octombrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angel Hershko (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 22 octombrie 2005

Ingrediente
4 oua, 500 gr malai, 100 gr slanina afumata, 50 gr cascaval ras, , 25 gr unt sau ulei, sare, pipe

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

9 voturi

Mod de preparare

se face o mamaliga moale
se intinde mamaliga intr-o tava unsa cu unt sau ulei
se fac cuiburi cu o lingura, suficient de adinci sa cuprinda un ou fiecare
se toarna oule in cuiburi
se adauga slanina taiata marunt si cascaval ras, sare si piper dupa gust
se da la cuptor 175 C pentru 15 minute sau dupa cum doriti sa obtineti ochiurile
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua ochiuri in cuiburi de mamaliga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta consistenta

Omleta consistenta

Batem ouale bine intr-un castron si adaugam sare dupa gust, casul de oaie ras cu razatoarea mare

1 vot    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Omletă cu avcado

Omletă cu avcado

Se bat ouăle cu cele două linguri de lapte cu sarea, piperul și busuiocul. Avocado se taie cubulețe

0 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 500 gr malai
  • 100 gr slanina afumata
  • 50 gr cascaval ras
  • 25 gr unt sau ulei
  • sare
  • pipe

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua verzi (Ovos verdes)