autor:

Sinziana

» » Aperitive

Omleta la cuptor

Autor: Sinziana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sinziana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2015

Ingrediente
Ingrediente:, 2 oua, 2 linguri cu ulei de floarea soarelui, 1 praf de sare.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Se pune cate un varf de cutit de sare si peste galbenusuri, si peste albusuri. Galbenusurile se freaca cu sarea si o lingura de ulei pana se omogenizeaza bine. Albusurile se bat cu telul sau mixerul pana se intaresc si nu mai cad de pe tel. Se adauga galbenusurile frecate peste albusuri batand de jos in sus pana se amesteca bine. Se pregateste un vas pentru cuptor pe care il ungem cu ulei de jur imprejur. Se toarna compozitia in vas, se presara cu marar tocat sau alte ierburi sau condimente dorite si se pune la cuptor la foc mediu pentru 10-15 minute. E gata cand ouale s-au separat de peretii vasului si sunt mai inchise la culoare.



Similar se pot face si ochiuri la cuptor, doar ca de data aceasta galbenusurile se lasa intregi, iar dupa ce punem albusul in vasul pentru cuptor facem doua cuibulete in care punem o picatura de ulei sau un cub de unt si punem cu grija deasupra galbenusurile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Mamaliga cu branza si omleta la cuptor

Mamaliga cu branza si omleta la cuptor

Se pune apa la încălzit în oala în care preparăm mămăliga. Adăugăm usturoiul,

1 vot    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se bat ouale, se adauga pe rand toate ingredientele. Se da la cuptorul incins in prealabil, se coace

0 voturi    0 comentarii
45h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cristina G (Chef de cuisine) , 23 martie 2015

    Numai buna de incercat.

  • Sinziana

    Sinziana (Chef de cuisine) , 19 martie 2015

    Putem face diferite combinatii, numai sa fim atenti la timpul necesar prepararii. Eu as manca ceapa verde alaturi sau, daca nu, as cali-o putin inainte sa o presar pe ompleta.

  • Fara foto

    Dumitru Craciun , 16 martie 2015

    și dacă punem ceapă verde nu credeți că e mai bună

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 2 oua
  • 2 linguri cu ulei de floarea soarelui
  • 1 praf de sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Sinziana
Orez cu fenicul si telina la cuptor

Orez cu fenicul si telina la cuptor

Spalam bine orezul (in 2-3 ape), apoi il lasam la inmuiat in apa curata, 1-2 ore. Intre timp spalam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Budinci
Clatite fine cu mere

Clatite fine cu mere

Se bat oule intregi cu telul, adaugand un praf de sare, pana devin spumoase. Adaugam o lingura mare

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Salata de legume cu sos de maioneza si tarhon

Se decojesc si se spala bine toate legumele. Se pun legumele sa fiarba in apa cu sare (sarea nu lasa

1 vot    0 comentarii
2h
Aperitive

Cristina G (Chef de cuisine)

Numai buna de incercat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute cu piept de pui si cascaval