autor:

Niko Stan

» » Aperitive

Oua picante(Deviled eggs)

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 martie 2009

Ingrediente
6 oua fierte tari ,curatate si taiate pe lungime, 1/4 cana maioneza normala sau light, 1 lingurita mustar de Dijon, 1 lingura ceapa verde taiat extrem de fin pentru umplutura, 1 lingura ceapa verde taiat extrem de fin pentru ornare, 1-3 lingurite sos iute(depinde cat de iute va place), sare, piper negru, Boia de ardei iute sau chilli pentru ornat

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Inlaturati galbenusurile ,puneti-le intr-un vas si zdrobiti-le cu furculita.Adaugati maioneza ,ceapa verde taiata fin ,mustarul,sosul iute sarea, piperul si amestecati bine.Umpleti albusurile goale cu acest amestec ,aranjati-le pe o farfurie apoi adaugati in ploaie boiaua de ardei respectiv chilli dupa preferinta fiecaruia si restul de ceapa verde.

Se da la rece pana in momentul servirii.Sunt excelente consumate a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua picante(Deviled eggs)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute picante

Oua umplute picante

Se fierb ouale tari;dupa ce s-au racit,se curata,se taie in doua in lat,ca niste paharele.Se scoate

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Omleta cu salata de castraveti

Omleta cu salata de castraveti

Se pregateste omleta (vezi reteta \"Omleta cu rosii si brinza\"). Se serveste cu salata de castraveciori

3 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • tradaro

    tradaro (Chef de cuisine) , 17 iunie 2009

    Imi place reteta, este usoara si cred ca si gustoasa. Felicitari!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

33 voturi

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari ,curatate si taiate pe lungime
  • 1/4 cana maioneza normala sau light
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1 lingura ceapa verde taiat extrem de fin pentru umplutura
  • 1 lingura ceapa verde taiat extrem de fin pentru ornare
  • 1-3 lingurite sos iute(depinde cat de iute va place)
  • sare
  • piper negru
  • Boia de ardei iute sau chilli pentru ornat

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
tradaro

tradaro (Chef de cuisine)

Imi place reteta, este usoara si cred ca si gustoasa. Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Shakshuka cu ciuperci