Mai intai incepem cu ceapa verde, pe care o curatam si o tocam fin. Ceapa alba, o curatam de coaja si o tocam felii subtiri. Intr-o cratita punem un strop de ulei si adaugam cepele tocate. Lasam ceapa sa se inmoaie bine, circa 5 minute. Nu o lasati mult,deoarece se va arde. Dupa ce ceapa,a devenit lucioasa (sticloasa), adaugam rosiile pasate. Lasam sa scada putin,si adaugam sare si putin piper. Facem 2 adancituri cu ajutorul unei furculite si punem ouale. Acoperiti cratita cu un capac si lasati pe foc mic timp de vreo 7-8 minute sau pana cand ouale s-au inchegat. Ofocul, garnisim cu putin patrunjel verde sau putina ceapa verde si servim!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii