Oua posate in sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Oua posate in sos de rosii

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150 g rosii pasate
  • 1 ceapa verde mica
  • 1 ceapa alba
  • patrunjel tocat
  • sare, piper

Mod de preparare

Mai intai incepem cu ceapa verde, pe care o curatam si o tocam fin. Ceapa alba, o curatam de coaja si o tocam felii subtiri. Intr-o cratita punem un strop de ulei si adaugam cepele tocate. Lasam ceapa sa se inmoaie bine, circa 5 minute. Nu o lasati mult,deoarece se va arde. Dupa ce ceapa,a devenit lucioasa (sticloasa), adaugam rosiile pasate. Lasam sa scada putin,si adaugam sare si putin piper. Facem 2 adancituri cu ajutorul unei furculite si punem ouale. Acoperiti cratita cu un capac si lasati pe foc mic timp de vreo 7-8 minute sau pana cand ouale s-au inchegat. Ofocul, garnisim cu putin patrunjel verde sau putina ceapa verde si servim!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure