Se fierb ouale. Dupa ce se racesc se curata de coaja, se taie transversal in felii si se aseaza intr-un castron.
Ciupercile se taie in felii subtiri si se fierb 15 minute in apa cu sare, dupa care se scot pe un platou.
Se caleste faina in ulei sau unt, se stinge cu putina apa si se adauga ciupercile, mustarul, zeama de lamaie, sare, piper, lasand sa mai fiarba cateva minute. Cand este gata, acest sos se toarna peste feliile de oua.
Se poate orna cu felii de ciuperci fierte, foi de salata, ridichi etc.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii