Se fierb ouale. Dupa ce se racesc se curata de coaja, se taie transversal in felii si se aseaza intr-un castron.
Ciupercile se taie in felii subtiri si se fierb 15 minute in apa cu sare, dupa care se scot pe un platou.
Se caleste faina in ulei sau unt, se stinge cu putina apa si se adauga ciupercile, mustarul, zeama de lamaie, sare, piper, lasand sa mai fiarba cateva minute. Cand este gata, acest sos se toarna peste feliile de oua.
Se poate orna cu felii de ciuperci fierte, foi de salata, ridichi etc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii