Oua rascoapte cu sos picant

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 oua
  • o lingurita de mustar
  • sare
  • ulei
  • 2-3 castraveti in otet
  • ridichi

Mod de preparare

Se fierb ouale tari. Cand sunt reci se cojesc, se taie felii rotunde, si se aseaza pe o farfurie unele peste altele. Deoparte se face un sos de mustar cu ou si anume: pentru 6 oua tari, se pun intr-o farfurie o lingurita de mustar, 3 galbenusuri crude si un praf de sare. Se freaca cu o lingura de lemn pana cand s-a amestecat oul cu mustarul, apoi se adauga putin cate putin uleiul, cam 150 gr. la cantitatile de mai sus. Cand sosul e gata, se pun in el 2-3 castraveti in otet, toti taiati foarte marunt. Se potriveste de sare si de acru. E bine ca sosul sa fie putin mai sarat. Acest sos se toarna peste feliile d eou asezate in farfurie si imprejur se pun foi de salata verde si felii subtiri de ridichi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pizza bread

Pizza bread

Pizza bread
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Ciorbă de crap
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor