Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 oua, 1 lingura de ulei, putin mustar, 50 gr. sunca presata, sare, Pentru ornat: 100 gr. branza de burduf, 2-3 masline, 1 gogosar, 12 bobite de piper, 2-3 fire de patrunjel, 3-4 frunze de salata verde
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Se fierb ouale. Se decojesc. Se taie pe vertical si se scoate galbenusul. Intr-un castronel se amesteca galbenusul dat prin sita, cu uleiul, mustarul, sunca taiata foarte marunt si sare dupa gust. Cu aceasta compozitie umplem ouale pe care le asezam cu umplutura in jos pe un platou ornat cu salata verde.
Se mai pot servi si pe "un lac" de maioneza cu smantana, in loc de salata verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua "Ratusca"" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate