Se fierb ouale in apa impreuna cu sare dupa gust; se pun cepele la calit (curatate in prealabil si spalate) intr-o tigaie unsa in prealabil cu unt gras; dupa ce se aureste ceapa, se adauga bulionul si piperul si se mai caleste timp de 2 minute (ATENTIE! nu adaugati bulionul inainde de a se cali, auri ceapa, deoarece nu se va mai cali, ci se va intari si va prinde un gust neplacut!). Dupa ce ati stins focul, adaugati isma (menta), pentru un gust mai proaspat si mai bogat.
Nu uitati insa de oua! Acestea trebuie fierte doar 3 minute-pentru moi, 5 min-pt. cleioase si 10 minute pentru oua tari.
SUGESTIE DE PREZENTARE: adaugati (in farfurie) ceapa deasupra
POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii