autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Oua scotiene

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
12 oua fierte tare, Pt a imbraca ouale: 350 g piept de pui, 1 lingura verdeata tocata marunt( dupa preferinta patrunjel, marar), sare, piper, 1 lingura mustar, 2 linguri faina, 2 oua crude, 50 g pesmet, ulei pt prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tocam cu masina de carne tocata pieptul de pui, il condimentam cu piper, sare, verdeata, mustar, adaugam un ou crud, amestecam totul bine pana obtinem o pasta omogena pe care o impartim in 12 gramajoare. Apoi, ouale fierte si curatate se imbraca in compozitia de carne, folosind pt fiecare ou cate o gramajoara de tocatura. Trecem fiecare ou imbracat in tocatura prin faina, ou crud, pesmet si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste, Se scot ouale prajite pe un servet absorbant. Se servesc cu lamaie stoarsa langa cartofi natur sau garnituri de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua scotiene

Oua scotiene

Am fiert oualele si le-am lasat la racit. Am pregatit carnea ca pentru chiftele. Am pus faina intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua scotiene

Oua scotiene

Fierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet (pentru a nu se sparge), dupa

8 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 12 oua fierte tare
  • Pt a imbraca ouale: 350 g piept de pui
  • 1 lingura verdeata tocata marunt( dupa preferinta patrunjel
  • marar)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri faina
  • 2 oua crude
  • 50 g pesmet
  • ulei pt prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Omleta de vara