autor:

burdulea maria elena

» » Aperitive

Oua scotiene

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 ianuarie 2010

Ingrediente
12 oua fierte tare, Pt a imbraca ouale: 350 g piept de pui, 1 lingura verdeata tocata marunt( dupa preferinta patrunjel, marar), sare, piper, 1 lingura mustar, 2 linguri faina, 2 oua crude, 50 g pesmet, ulei pt prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Tocam cu masina de carne tocata pieptul de pui, il condimentam cu piper, sare, verdeata, mustar, adaugam un ou crud, amestecam totul bine pana obtinem o pasta omogena pe care o impartim in 12 gramajoare. Apoi, ouale fierte si curatate se imbraca in compozitia de carne, folosind pt fiecare ou cate o gramajoara de tocatura. Trecem fiecare ou imbracat in tocatura prin faina, ou crud, pesmet si se prajeste in ulei incins pana se rumeneste, Se scot ouale prajite pe un servet absorbant. Se servesc cu lamaie stoarsa langa cartofi natur sau garnituri de legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua scotiene" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua scotiene

Oua scotiene

Fierbem ouale pentru 10 minute, in apa cu putina sare si putin otet (pentru a nu se sparge), dupa

7 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Oua scotiene

Oua scotiene

Am fiert oualele si le-am lasat la racit. Am pregatit carnea ca pentru chiftele. Am pus faina intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 12 oua fierte tare
  • Pt a imbraca ouale: 350 g piept de pui
  • 1 lingura verdeata tocata marunt( dupa preferinta patrunjel
  • marar)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri faina
  • 2 oua crude
  • 50 g pesmet
  • ulei pt prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Omleta de vara