Se curata ouale fierte de coaja. Se amesteca bine carnea tocata cu ceapa, pesmetul, patrunjelul si galbenusul, se gusta de sare, piper si nucsoara si se imparte in patru portii. Cu mainile ude, se apasa in palma fiecare portie, in asa fel incat sa incapa oul, apoi se infasoara fiecare ou in tocatura. Se ung ouale astfel infasurate cu albusul usor batut, se dau prin pesmet si se prajesc in uleiul incins, circa 8 minute, pana ce devin rumene si crocante. Apoi se scot din tigaie, se lasa sa se scurga si se servesc calde.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii