Taiati marunt ceapa curatata si puneti-o intr-o oala cu apa sarata clocotita si lasati-o pana ce apa incepe din nou sa fiarba. Scurgeti-o si lasati-o sa se inabuse 30 de minute, impreuna cu 50 g de unt, sarea, piperul si zaharul. Dupa ce s-a inmuiat, maruntiti-o in mixer.
Dizolvati cubul de supa concentrata in 1/2 l apa clocotita si topiti intr-o tigaie 50 g de unt. Adaugati faina in ploaie si incorporati, putin cate putin, zeama de carne, amestecand intruna, pana ce sosul devine neted.
Luati sosul de pe foc, adaugati frisca nebatuta sau smantana, sarati, piperati si amestecati bine. Incorporati in sos piureul de ceapa si puneti-l - intr-o cratita - pe foc, aproximativ 10 minute, amestecand incontinuu.
Fierbeti ouale conform retetei 1 si prajiti in 25 g unt feliile de paine, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti. ş Turnati piureul Soubise intr-o tava, asezati deasupra feliile de paine si puneti pe fiecare felie cate un ou. Sarati, piperati, presarati rondelele de codite de ceapa verde si serviti-l imediat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii