autor:

monyk

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: monyk (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monyk (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
6 oua, 1 pate pasare, 1 smantana mica, usturoi (dupa gust), sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

11 voturi

Mod de preparare

Dupa ce au fiert ouale, se curata si se taie pe lung, se scot galbenusurile si se pun separat.
Galbenusurile se amesteca cu pateul, sare, piper si maioneza, cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua. Separat, din putina maioneza, smantana si usturoi, se prepara un sos, care va veni deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute in sos de maioneza

Oua umplute in sos de maioneza

Se fierb ouale, se lasa sa se raceasca si apoi se curata de coaja. Se taie fiecare ou in doua (in

39 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu oua
Salata ruseasca si oua umplute

Salata ruseasca si oua umplute

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete. Se aseaza intr-o

29 voturi    17 comentarii
2h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    Un aperitiv mereu la inaltime!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Tare frumoase!

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2012

    Nu refuz niciodata ouale umplute.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 august 2012

      Sunt foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Arata super bine...Felicitari pentru prezentare...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Un aperitiv mereu la inaltime!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omleta la cuptor