autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
10 oua fierte, 1 pateu de porc, 50 gr masline negre fara miez, 250 gr maioneza, 100 gr smantana, cateva frunze de patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se iau ouale si cu varful de la cutit si se in forma de coltisori la mijlocul oului. Cu galbenusul de ou si pateul se face o pasta peste care se adauga putina maioneza amestecata cu smantana si se umplu ouale.Pe o farfurie se pune un strat de maioneza amesteca cu smantana se ajeaza ouale iar deasupra se pune cate o felie subtire de masline.Parunjelul se taie marunt si se presara deasupra dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute picante

Oua umplute picante

Se fierb ouale tari;dupa ce s-au racit,se curata,se taie in doua in lat,ca niste paharele.Se scoate

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Salata ruseasca si oua umplute

Salata ruseasca si oua umplute

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete. Se aseaza intr-o

29 voturi    17 comentarii
2h
Salate reci

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2013

    Foarte bune, la ocazii!

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Inca o idee interesanta de ornat ouale umplute.Frumoase! Felicitari!

  • Fara foto

    ciufolici (Chef de cuisine) , 09 mai 2009

    Ador ouale umplute! Si imi place ca pot fi in diferite feluri ornate. Chiar arata super ouale preparate de catre tine!!!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 mai 2009

      Arata super outele tale.Eu le pragatesc astfel: 10 oua jum pachet unt 2 linguri ulei o lingura mustar dulce piper ,sare dupa gust Se fierb ouale f tare in apa cu sare si putin otet.Se curata si se taie pe jumatate.Galbenusurile impreuna cu mustarul se amesteca f bine sa nu ramana cocoloase, se adauga untul si se amesteca la fel de bine pana se obtine o pasta consistenta.La sfarsit se adauga uleiul si condimentele. Fiecare jumatate de ou se umple cu compozitie si se niveleaza frumos.Se poate orna si cu spitul,se poate garnisi cu patrunjel verde , cu gogosari , castraveciori acri sau masline in functie de gustul si imaginatia fiecaruia.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 10 oua fierte
  • 1 pateu de porc
  • 50 gr masline negre fara miez
  • 250 gr maioneza
  • 100 gr smantana
  • cateva frunze de patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela
Aperitiv cu carne

Aperitiv cu carne

Se orneaza dupa preferinta.

1 vot    1 comentariu
10 min
Aperitive cu carne
Spaghete cu carne

Spaghete cu carne

Se fierb spaghetele dupa care separat se caleste ceapa impreuna cu carnea tocata, dupa ce sunt bine

10 voturi    4 comentarii
1h
Paste si pizza
Orez cu carne de pui si cartofi

Orez cu carne de pui si cartofi

Se calesc legumele dupa care adaugam zeama iar cand incepe sa fiarba adaugam cartofii pana se sunt

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bune, la ocazii!

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua coapte cu praz cremos