autor:

adriana gherman

» » Aperitive

OUA UMPLUTE

Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adriana gherman (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
- 6 oua fierte, - 1 ou crud, - 200 ml smantana, - 100 gr sunca, - 1 castravete acru, - sare, - piper, - 150 ml ulei, - 1 lingurita de mustar

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

15 voturi

Mod de preparare

Ouale fierte se taie fiecare in jumatate. Albusurile se pun deoparte, galbenusurile se pun intr-un castron si se zdrobesc foarte fin cu furculita; castravetele acru se scurge de zeama si se taie marunt; sunca se taie cubulete foarte mici .
din oul crud, un galbenus de ou fiert, mustar si ulei se face maioneza; cand este gata se adauga sare, piper si smantana; doua linguri cu sos se pun la compozitia de galbenusuri fierte.
Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua si se pun unele langa altele pe un platou; peste ele se toarna sosul .
Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute-simple

Oua umplute-simple

Ouale se pun in apa cu sare fierbinte cu o spatula ca sa nu le spargem. Le lasam sa fiarba cam 15-20

4 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Se fierb cele 10 oua. Se taie in jumatati si se scoate galbenusul care se freaca cu 2 lingurite de

20 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mărginean Alexandru , 18 aprilie 2015

    Am avut ocazia să folosesc ouăle de paști în mod eficient și bun îmi plac mult și mi-a reușit excelente !!! apreciez rețeta!

  • Fara foto

    Elena Seciu , 30 mai 2013

    Bunatate!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    Nu ma satur niciodata, imi plac mult. Tu le prepari putin diferit de reteta mea, multumim pt reteta.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2010

      Din astea as manca toata ziua asa de mult imi plac.... Imi place cum le-ai facut!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2010

      Pregatesc si eu oua umplute destul de des dar nu am facut niciodata sos la ele, cred ca sunt foarte bune asa ca le voi testa cat de curand.

    • Fara foto

      ela , 08 mai 2010

      e delicioasa am facut pt mot si toata lumea a fost incantata

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Arata minunat ouale umplute facute de tine.... Eu la sos adaug si iaurt sau sana....

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

      un deliciu!nu am facut niciodata cu sos dar am sa incerc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

15 voturi

Ingrediente

  • - 6 oua fierte
  • - 1 ou crud
  • - 200 ml smantana
  • - 100 gr sunca
  • - 1 castravete acru
  • - sare
  • - piper
  • - 150 ml ulei
  • - 1 lingurita de mustar

Raporteaza reteta

Retete
de adriana gherman
Prajitura cu nuci si crema de cafea

Prajitura cu nuci si crema de cafea

Mod de preparare: Blat - Albusurile se bat spuma tare cu zaharul. Cand acestea se tin bine pe

17 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
PRAJITURA  "CADET"

PRAJITURA "CADET"

Preparare blat: Se freaca galbenusurile cu zahărul pana ce acestea işi dubleaza volumul. Se

8 voturi    8 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitura " Inghetata falsa "

Prajitura " Inghetata falsa "

Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se

37 voturi    11 comentarii
1h 30 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Nu ma satur niciodata, imi plac mult. Tu le prepari putin diferit de reteta mea, multumim pt reteta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua "Primavera"