autor:

Niko Stan

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Ingrediente
4 oua, 200 grame pastrama de porc sau orice fel de mezel, 1 lingura smantana, 1 lingurita mustar, 2-3 castraveti murati, sare, piperPentru maioneza:1 galbenus, zeama de lamaie (optional), ulei, 1 lingurita mustar, , Pentru ornat, cateva frunze salata verde (eu am folosit Iceberg), 2-3 fire ceapa verde, rosii, castraveti

Dificultate: Medie Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare


Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca cu pastrama taiata cubulete, smantana, mustarul si castravetii taiati de asemenea cubulete, adaugati sare si piper dupa gust. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de ou fiert. Pentru maioneza frecati galbensul de ou cu mustarul si cu uleiul (uleiul se adauga putin cate putin ca sa nu se taie maioneza) apoi adaugati zeama de lamaie.

Pe un platou asezati frunzele de salata, apoi ouale si decorati cu maioneza feliute de rosii, castraveti si ceapa verde taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute in sos de maioneza

Oua umplute in sos de maioneza

Se fierb ouale, se lasa sa se raceasca si apoi se curata de coaja. Se taie fiecare ou in doua (in

39 voturi    13 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu oua
Oua umplute pane

Oua umplute pane

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se

3 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    Castraveti si mezel? nu am folosit niciodata la umplutura, dar am sa incerc. Mi se pare apetisant.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Apetisante

Dificultate

Medie

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 grame pastrama de porc sau orice fel de mezel
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 castraveti murati
  • sare
  • piperPentru maioneza:1 galbenus
  • zeama de lamaie (optional)
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • Pentru ornat
  • cateva frunze salata verde (eu am folosit Iceberg)
  • 2-3 fire ceapa verde
  • rosii
  • castraveti

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

lucica mihaila (Chef de cuisine)

Castraveti si mezel? nu am folosit niciodata la umplutura, dar am sa incerc. Mi se pare apetisant.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Chec aperitiv 1