Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca cu pastrama taiata cubulete, smantana, mustarul si castravetii taiati de asemenea cubulete, adaugati sare si piper dupa gust. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de ou fiert. Pentru maioneza frecati galbensul de ou cu mustarul si cu uleiul (uleiul se adauga putin cate putin ca sa nu se taie maioneza) apoi adaugati zeama de lamaie.
Pe un platou asezati frunzele de salata, apoi ouale si decorati cu maioneza feliute de rosii, castraveti si ceapa verde taiata marunt.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii