autor:

Niko Stan

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Niko Stan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2009

Ingrediente
4 oua, 200 grame pastrama de porc sau orice fel de mezel, 1 lingura smantana, 1 lingurita mustar, 2-3 castraveti murati, sare, piperPentru maioneza:1 galbenus, zeama de lamaie (optional), ulei, 1 lingurita mustar, , Pentru ornat, cateva frunze salata verde (eu am folosit Iceberg), 2-3 fire ceapa verde, rosii, castraveti

Dificultate: Medie Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare


Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca cu pastrama taiata cubulete, smantana, mustarul si castravetii taiati de asemenea cubulete, adaugati sare si piper dupa gust. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de ou fiert. Pentru maioneza frecati galbensul de ou cu mustarul si cu uleiul (uleiul se adauga putin cate putin ca sa nu se taie maioneza) apoi adaugati zeama de lamaie.

Pe un platou asezati frunzele de salata, apoi ouale si decorati cu maioneza feliute de rosii, castraveti si ceapa verde taiata marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se fierb 5 minute de cand incepe apa sa clocoteasca,dupa care se scurge apa in care au fiert

6 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Ouale se fierb in coaja, dupa ce s-au fiert se tin pentru citeva minute in apa rece pentru a putea

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    Castraveti si mezel? nu am folosit niciodata la umplutura, dar am sa incerc. Mi se pare apetisant.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Apetisante

Dificultate

Medie

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200 grame pastrama de porc sau orice fel de mezel
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 castraveti murati
  • sare
  • piperPentru maioneza:1 galbenus
  • zeama de lamaie (optional)
  • ulei
  • 1 lingurita mustar
  • Pentru ornat
  • cateva frunze salata verde (eu am folosit Iceberg)
  • 2-3 fire ceapa verde
  • rosii
  • castraveti

Raporteaza reteta

Retete
de Niko Stan
Salata de Boeuf

Salata de Boeuf

Se spala carnea si se pune la fiert, la foc potrivit, Cand da in clocot se curata de spuma, se pune

156 voturi    21 comentarii
15 min
Salate reci
Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Salata de conopida cu usturoi si patrunjel

Conopida curatata si desfacuta in buchetele se pune la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce s-a fiert

55 voturi    8 comentarii
30 min
Salate reci
Ciorba de fasole verde

Ciorba de fasole verde

Ceapa taiata cubulete,morcovii,telina , rase prin razatoarea cu gauri mari, se calesc putin cu 2

48 voturi    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

lucica mihaila (Chef de cuisine)

Castraveti si mezel? nu am folosit niciodata la umplutura, dar am sa incerc. Mi se pare apetisant.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chec sărat Victor