Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca cu pastrama taiata cubulete, smantana, mustarul si castravetii taiati de asemenea cubulete, adaugati sare si piper dupa gust. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de ou fiert. Pentru maioneza frecati galbensul de ou cu mustarul si cu uleiul (uleiul se adauga putin cate putin ca sa nu se taie maioneza) apoi adaugati zeama de lamaie.
Pe un platou asezati frunzele de salata, apoi ouale si decorati cu maioneza feliute de rosii, castraveti si ceapa verde taiata marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii