Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca cu pastrama taiata cubulete, smantana, mustarul si castravetii taiati de asemenea cubulete, adaugati sare si piper dupa gust. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de ou fiert. Pentru maioneza frecati galbensul de ou cu mustarul si cu uleiul (uleiul se adauga putin cate putin ca sa nu se taie maioneza) apoi adaugati zeama de lamaie.
Pe un platou asezati frunzele de salata, apoi ouale si decorati cu maioneza feliute de rosii, castraveti si ceapa verde taiata marunt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii