autor:

Ramona

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ramona (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 ianuarie 2010

Ingrediente
10 oua,un pate de pasare, o lingura de smantana, o lingurita de mustar clasic, sare, piper si maioneza din 2 oua, sare, 200 ml ulei, o lingurita de mustar clasic si o lingura de smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

28 voturi

Mod de preparare

Se fierb 10 min ouale, se lasa in apa rece 5 min pentru a se decoji mai bine, apoi se taie in 2 bucati, pe lungime. Din galbenusuri, pate, sare, piper, smantana, mustar si o lingura de maioneza, se face o compozitie cu care se umplu jumatatile de oua. Se face maioneza din 2 galbenusuri, ulei, mustar, sare si smantana. Se pune putina maioneza pe fundul unui bol. Se aseaza ouale cu partea umpluta in sus, sau in jos, iar apoi se decoreaza dupa preferinta. Se poate pune maioneza peste oua din abundenta, binenteles dupa gustul fiecaruia.

(Decorul cu paianjeni l-am vazut mai demult pe un blog, si mi-a placut foarte mult).
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Meatballs cu oua sau Chiftele umplute cu oua

Meatballs cu oua sau Chiftele umplute cu oua

Tocam carnea si o amestecam intr-un bol. Intr-o tigaie calim ceapa in ulei cca.1 minut, dupa care

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Craciun
Oua umplute cu sunca si ciuperci

Oua umplute cu sunca si ciuperci

Ouale umplute se pot prepara in zeci si zeci de feluri, depinde ce ingrediente aveti la indemana.

55 voturi    14 comentarii
35 min
Retete de Craciun

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Florica Onaca , 26 martie 2016

    este reteta cea mai buna si gustoasa

  • Fara foto

    Camelia Teslaru , 20 octombrie 2013

    sunt super dar incercati iaurt cu maioneza un pic de ceapa taiata marunt si castraveciori murati taiati marunt,sunt o delicatese merita incercat.pofta buna !

  • Fara foto

    Cri Si Lavy Francu , 20 octombrie 2013

    un pic de zeama de lamaie in umplutura pt oua si este perfect!!!experienta proprie!!!!!

    • Fara foto

      Bosko Cornel Banu , 20 octombrie 2013

      fara massline nota 9

    • Fara foto

      Elena , 20 octombrie 2013

      Maioneza, mai nou, pentru cine nu stie, la blender se poate face foarte bine din ouale intregi, deci si albusuri.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

      Sunt apreciate in diferite ocazii. Iata ultimele mele creatii.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

      Ti-au iesit foarte frumos, felicitari! Aceeasi reteta de baza o am si eu, dar ca Sidy adaug la maioneza pe care o pun pe platou iuart danone.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte gustoase!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Tare bine mai arata,iar de gust numai vorbim...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

      O bunatate,tare as manca si eu,dar nu am voie.Super reteta,Ramona.Ai votul meu.Felicitari si pentru pozele reusite.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

      Ce bune oua umplute ai facut Ramo ! Nu se concepe sa am o masa festiva fara asa ceva pe masa ! In maioneza care se pune peste oua eu adaug si niste iaurt sau sana sa nu fie asa grea pt stomac...

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      super prezentarea

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Foarte frumos ornate.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 ianuarie 2010

      Felicitari! Sunt foarte apetisante

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

28 voturi

Ingrediente

  • 10 oua,un pate de pasare
  • o lingura de smantana
  • o lingurita de mustar clasic
  • sare
  • piper si maioneza din 2 oua
  • sare
  • 200 ml ulei
  • o lingurita de mustar clasic si o lingura de smantana.

Raporteaza reteta

Retete
de Ramona
Piept de pui la gratar

Piept de pui la gratar

Pentru gratar, se foloseste un gratar cumparat din comert, cu un orificiu in mijloc, ce se pune direct

5 voturi    9 comentarii
10 min
Fripturi
Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Cartofi cu oua, cascaval si smintina la cuptor

Se curata cartofii, se pun la fiert cu putina sare si patrunjel intreg (pentru un gust mai bun).

9 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rulada cu gem

Rulada cu gem

Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 4 oua. Se bat albusurile spuma cu un praf se sare,

6 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Prajituri

Elena

Maioneza, mai nou, pentru cine nu stie, la blender se poate face foarte bine din ouale intregi, deci si albusuri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rosii umplute si invelite