Se fierb ouale tari. Se curata de coaja si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-un castron. Se paseaza galbenusurile cu furculita, se adauga pateul (pentru inceput 25 de g), 3 linguri de maioneza, sarea, piperul si se amesteca bine pana devin o pasta. Castravetele se curata de coaja si se da prin razatoarea mica. Se stoarce bine de zeama, se adauga in pasta si se amesteca bine. Se gusta si se potriveste de sare, piper, eventual se mai pune si restul de pate de ficat sau maioneza.In cornet se pune pasta si se umplu scobiturile din albusuri. Daca nu aveti cornet le puteti umple cu o lingurita. Se aseaza pe un platou.Din 3 linguri de maioneza, 3 linguri de smantana si un praf de sare a se face un amestec. Aceasta maioneza se toarna peste ouale umplute. Se orneaza dupa preferinta cu gogosar murat, masline sau castravete murat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii