Punem 13 oua la fiert cu sare lasam 15 minute sa fiarba,cind sunt fierte punem apa rece peste ele.
Intr-un castron scoatem pateul din cutie il frecam cu untul si mustarul punem sare dupa gust.
Curatam 12 oua pe care le taiem pe jumatate scotind galbenusu intr-o farfurie zdrobindul cu o furculita bine dupa care il adaugam peste compozitia cu pate din castron amestecind totul.
Asezam pe un platou 4 feli de salata in 4 colturi apoi punem albusurile cu fata in sus pe care le umplem cu compozitia de mai sus.
Dintr-un galbenus fiert,un galbenus crud,500 ml.ulei facem o maioneza pentru ornat.
Dupa ce umplem toate albusurile le ornam cu maioneza,taiem gogosarul murat,maslinele ornind fiecare albus umplut.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii