Punem 13 oua la fiert cu sare lasam 15 minute sa fiarba,cind sunt fierte punem apa rece peste ele.
Intr-un castron scoatem pateul din cutie il frecam cu untul si mustarul punem sare dupa gust.
Curatam 12 oua pe care le taiem pe jumatate scotind galbenusu intr-o farfurie zdrobindul cu o furculita bine dupa care il adaugam peste compozitia cu pate din castron amestecind totul.
Asezam pe un platou 4 feli de salata in 4 colturi apoi punem albusurile cu fata in sus pe care le umplem cu compozitia de mai sus.
Dintr-un galbenus fiert,un galbenus crud,500 ml.ulei facem o maioneza pentru ornat.
Dupa ce umplem toate albusurile le ornam cu maioneza,taiem gogosarul murat,maslinele ornind fiecare albus umplut.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii