autor:

Georgiana

» » Aperitive

Oua umplute

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 ianuarie 2010

Ingrediente
14 oua, 1 cutie pate, 2 linguri mustar, 1/4 pachet unt, 500 ml ulei, 1 gogosar murat, 10 masline, 4 felii salata verde(pentru ornat)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Punem 13 oua la fiert cu sare lasam 15 minute sa fiarba,cind sunt fierte punem apa rece peste ele.
Intr-un castron scoatem pateul din cutie il frecam cu untul si mustarul punem sare dupa gust.
Curatam 12 oua pe care le taiem pe jumatate scotind galbenusu intr-o farfurie zdrobindul cu o furculita bine dupa care il adaugam peste compozitia cu pate din castron amestecind totul.
Asezam pe un platou 4 feli de salata in 4 colturi apoi punem albusurile cu fata in sus pe care le umplem cu compozitia de mai sus.
Dintr-un galbenus fiert,un galbenus crud,500 ml.ulei facem o maioneza pentru ornat.
Dupa ce umplem toate albusurile le ornam cu maioneza,taiem gogosarul murat,maslinele ornind fiecare albus umplut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Se fierb cele 10 oua. Se taie in jumatati si se scoate galbenusul care se freaca cu 2 lingurite de

20 voturi    6 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    Foarte mult ne plac, toti membrii familiei le prefera.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    O bunatate...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 ianuarie 2010

    Si eu fac destul de des, tare ne mai plac.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      foarte buna prezentarea

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      Arata foarte bine! Imi plac mult ouale umplute, indiferent din ce e umplutra (pate,legume,ciuperci,creier, legume)

    • vio.vio

      vio.vio (Chef de cuisine) , 23 ianuarie 2010

      felicitari arata bine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 14 oua
  • 1 cutie pate
  • 2 linguri mustar
  • 1/4 pachet unt
  • 500 ml ulei
  • 1 gogosar murat
  • 10 masline
  • 4 felii salata verde(pentru ornat)

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana
Supa de legume cu galuste

Supa de legume cu galuste

Se pune apa la foc,se curata legumele,se taie feliute,ceapa intreaga,cartofi in 4 si le punem la

15 voturi    7 comentarii
1h
Supe de legume
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Se pune apa putin la incalzit. Punem intr-un ligheam cubuletu de drojdie,adaugam apa calduta,uleiu,si

26 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Curatam cartofii si ii dam prin razatoarea mare, ii punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei,

1 vot    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte mult ne plac, toti membrii familiei le prefera.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Chec aperitiv 1