Oua umplute

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • oua
  • sunca
  • carnat
  • castravete murat
  • gogosar murat
  • ulei
  • iaurt
  • piper

Mod de preparare

Se prajesc sunca si carnatul.

Se taie marunt castravetele, gogosarul, sunca si carnatul.

Dupa ce s-au fiert ouale, le taiam pe jumatate apoi galbenusul obtinut il facem pasta.

Se amesteca pasta de galbenus cu celelate ingrediente taiate, obtinandu-se o noua compozitie cu care umplem ouale.

Facem maioneza, normal, apoi la sfarsit adaugam si un pahar mare/mic de iaurt in functie de cate oua avem si cata cantitate de sos dorim. Presaram piper.

In sosul obtinut se pun ouale si se dau la rece.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul