Oua umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • dupa numarul persoanelor-fiecare un ou
  • 1-2 lingurite de mustar dijon sau alt mustar concentrat
  • 1-2 linguri de maioneza cumparata sau de casa -eu prefer Helmans
  • masline ptr ornat sau ardei sau castravete murat-scos dinainte sa se scurga.
  • putin ulei

Mod de preparare

Se fierb ouale in aceasi zi si se lasa putin sa se raceasca, se cojesc si se taie in doua pe verticala, sa fie doua jumatati intregi.

Se scoate galbenusul tare intr-o farfurie si se zdrobeste, se adauga putin ulei se freaca bine si se adauga putin mustar si maioneza. Se amesteca bine totul, se asoneaza cu sare piper.Nu trebuie mult, mustarul este destul de sarat. Cu aceasta umplutura umplem ouale cu o lingurita si le ornam dupa dorinta.Le putem decora cu bucatele de masline, ardei sau castravete murat taiat fasii subtiri.

Se servesc in aceiasi zi-nu se pot tine mult in frigider. Din umplutura care ramane se poate face o pasta de oua adaugand putina ceapa verde taiata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Salata cu cartofi noi si peste afumat

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu cartofi noi si peste afumat
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise