Oua umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute

Ingrediente

  • dupa numarul persoanelor-fiecare un ou
  • 1-2 lingurite de mustar dijon sau alt mustar concentrat
  • 1-2 linguri de maioneza cumparata sau de casa -eu prefer Helmans
  • masline ptr ornat sau ardei sau castravete murat-scos dinainte sa se scurga.
  • putin ulei

Mod de preparare

Se fierb ouale in aceasi zi si se lasa putin sa se raceasca, se cojesc si se taie in doua pe verticala, sa fie doua jumatati intregi.

Se scoate galbenusul tare intr-o farfurie si se zdrobeste, se adauga putin ulei se freaca bine si se adauga putin mustar si maioneza. Se amesteca bine totul, se asoneaza cu sare piper.Nu trebuie mult, mustarul este destul de sarat. Cu aceasta umplutura umplem ouale cu o lingurita si le ornam dupa dorinta.Le putem decora cu bucatele de masline, ardei sau castravete murat taiat fasii subtiri.

Se servesc in aceiasi zi-nu se pot tine mult in frigider. Din umplutura care ramane se poate face o pasta de oua adaugand putina ceapa verde taiata marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor