Se fierb ouale in aceasi zi si se lasa putin sa se raceasca, se cojesc si se taie in doua pe verticala, sa fie doua jumatati intregi.
Se scoate galbenusul tare intr-o farfurie si se zdrobeste, se adauga putin ulei se freaca bine si se adauga putin mustar si maioneza. Se amesteca bine totul, se asoneaza cu sare piper.Nu trebuie mult, mustarul este destul de sarat. Cu aceasta umplutura umplem ouale cu o lingurita si le ornam dupa dorinta.Le putem decora cu bucatele de masline, ardei sau castravete murat taiat fasii subtiri.
Se servesc in aceiasi zi-nu se pot tine mult in frigider. Din umplutura care ramane se poate face o pasta de oua adaugand putina ceapa verde taiata marunt.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii