Se fierb ouale in aceasi zi si se lasa putin sa se raceasca, se cojesc si se taie in doua pe verticala, sa fie doua jumatati intregi.
Se scoate galbenusul tare intr-o farfurie si se zdrobeste, se adauga putin ulei se freaca bine si se adauga putin mustar si maioneza. Se amesteca bine totul, se asoneaza cu sare piper.Nu trebuie mult, mustarul este destul de sarat. Cu aceasta umplutura umplem ouale cu o lingurita si le ornam dupa dorinta.Le putem decora cu bucatele de masline, ardei sau castravete murat taiat fasii subtiri.
Se servesc in aceiasi zi-nu se pot tine mult in frigider. Din umplutura care ramane se poate face o pasta de oua adaugand putina ceapa verde taiata marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii