oua umplute a la gabi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua fierte
  • sunca
  • gogosari murati
  • maioneza
  • sare,piper
  • telina
  • castraveti murati

Mod de preparare

Galbenusurile fierte si racite se amesteca cu sunca tocata, gogosarii murati tocati marunt, sarea, piperul si putina maioneza.Cu aceasta compozitie se umplu albusurile.Maioneza se amesteca cu telina rasa data pe razatoarea mica si cu castravetii murati tocati marunt si scursi bine.Se pune compozitia peste oua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana

Risotto cremos cu piept de pui, legume si smantana
Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava

Cornuri Bratislava
Ciulama de pui cu ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Reteta de ciulama de pui cu ciuperci. Cum se prepara reteta de ciulama de pui cu ciuperci.

Ciulama de pui cu ciuperci