Oua umplute Cornelia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • 1 lingurita mustar sau 2 galbenusuri crude
  • 150 ml ulei
  • putin piept de pui fiert sau prajit(sau sunca)
  • castraveciori in otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se taie in doua ouale.Galbenusurile se freaca cu mustar sau cu 2 galbenusuri crude si uleiul turnat incet ca la maioneza.

Se amesteca sosul cu pieptul pui sau sunca si castravetii,toate tocate marunt.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se garnisesc cu salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise