Nu se poate mai simplu de atat
Ouale le spalam bine si le punem in apa rece cu sare si otet la fiert . Le lasam pe foc mic iar cand apa da in clocot acoperim oala cu un capac,stingem focul si lasam 13-15 minute . In acest mod vom avea oua fierte pefect fara a se inverzi galbenusul .
Curatam ouale de coaja si scoatem galbenusul.
Avocado il curatam si il facem piure impreuna cu zeama de lamaie (ca sa nu se oxideze) , 1 galbenus , sare si piper .
Umplem albusurile de oua , decoram cu germeni si parmezan ,lasam la racit cam o jumate de ora si servim .
Crema de lamaie: Intr-un vas de inox spargeti ouale.
Prajitura cu piscoturi, crema de lamaie si zmeuraIncingi o tigaie neaderenta, adaugi uleiul de masline si ceapa taiata cubulete peste care presari putina sare.
Shakshuka cu oua de prepelita si mozzarella
Comentarii
Adaugă comentariu