Se fierb ouale in apa cu sare si putin otet timp de 15-20 min.
Se curata de coaja , se taie in jumatati si se scoate galbenusurile. Se zdrobesc galbenusurile cu fuculita si se aduga untul, maioneza, mustar, capere si sare.Se amesteca bine si se umple jumatatile de oua cu aceasta pasta. Peste jumatatile de oua umplute se presara piper; se baga in frigider, se lasa 30 de min, apoi se serveste.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii