autor:

Fara foto

» » Aperitive

oua umplute cu ciuperci

Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: NICOLETA MIRELA BUZICA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 iunie 2008

Ingrediente
5 oua, 100g ciuperci, o lingura cu patrunjel tocat, sare, piper, 50g unt, un gogosar rosu

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb ouale tari , se curata si se taia pe jumate in lung.Se scot galbenusurile si se freaca cu unt, sare , piper, apoi se adauga ciupercile prajite si tocate marunt,si patrunjelul.Cu aceasta pasta se umplu albusurile care se aseaza pe o farfurie lata si se garnisesc cu bucatele de gogosar rosu sau de morcov,si cu o frunzulita de patrunjel
Daca ti-a placut reteta noastra "oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute cu sunca si ciuperci

Oua umplute cu sunca si ciuperci

Ouale umplute se pot prepara in zeci si zeci de feluri, depinde ce ingrediente aveti la indemana.

55 voturi    14 comentarii
35 min
Retete de Craciun
Oua umplute cu pate si ciuperci

Oua umplute cu pate si ciuperci

Punem ouale la fiert cu un praf de sare pentru 8-10 minute din momentul in care incepe sa fiarba

7 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Clafoutis cu rosii cherry