Oua umplute cu ciuperci in sos alb

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 500 g ciuperci
  • 4 linguri cascaval ras
  • 100 g unt
  • 1 lingura faina
  • 300 ml lapte
  • patrunjel verde
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala bine, se toaca marunt si se inabusa in unt. Se fieb oualele tari, se curata de coaja si se taie in doua. Galbenusurile se scot, se faramiteaza cu furculita si se adauga peste ciupercile inabusite. Se adauga patrunjelul tocat, sarea, piperul, o lingurita de unt si se amesteca pana se omogenizeaza. Jumatatile de oua se umplu cu aceasta compozitie, apoi se aseaza intr-o forma termorezistenta cu umplututa in sus. In locurile goale dintre oua se pune tocatura din restul de ciuperci inabusite si se presara cascaval ras. Deasupra se toarna sosul preparat din faina, lapte si restul de unt. Se da tava la cuptor pana se rumeneste frumos. Mancarea se serveste calda presarata cu putina verdeata tocata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise