Se curata ciupercile, se spala bine, se toaca marunt si se inabusa in unt. Se fieb oualele tari, se curata de coaja si se taie in doua. Galbenusurile se scot, se faramiteaza cu furculita si se adauga peste ciupercile inabusite. Se adauga patrunjelul tocat, sarea, piperul, o lingurita de unt si se amesteca pana se omogenizeaza. Jumatatile de oua se umplu cu aceasta compozitie, apoi se aseaza intr-o forma termorezistenta cu umplututa in sus. In locurile goale dintre oua se pune tocatura din restul de ciuperci inabusite si se presara cascaval ras. Deasupra se toarna sosul preparat din faina, lapte si restul de unt. Se da tava la cuptor pana se rumeneste frumos. Mancarea se serveste calda presarata cu putina verdeata tocata.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii