Se curata ciupercile, se spala bine, se toaca marunt si se inabusa in unt. Se fieb oualele tari, se curata de coaja si se taie in doua. Galbenusurile se scot, se faramiteaza cu furculita si se adauga peste ciupercile inabusite. Se adauga patrunjelul tocat, sarea, piperul, o lingurita de unt si se amesteca pana se omogenizeaza. Jumatatile de oua se umplu cu aceasta compozitie, apoi se aseaza intr-o forma termorezistenta cu umplututa in sus. In locurile goale dintre oua se pune tocatura din restul de ciuperci inabusite si se presara cascaval ras. Deasupra se toarna sosul preparat din faina, lapte si restul de unt. Se da tava la cuptor pana se rumeneste frumos. Mancarea se serveste calda presarata cu putina verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii