Se curata ciupercile, se spala bine, se toaca marunt si se inabusa in unt. Se fieb oualele tari, se curata de coaja si se taie in doua. Galbenusurile se scot, se faramiteaza cu furculita si se adauga peste ciupercile inabusite. Se adauga patrunjelul tocat, sarea, piperul, o lingurita de unt si se amesteca pana se omogenizeaza. Jumatatile de oua se umplu cu aceasta compozitie, apoi se aseaza intr-o forma termorezistenta cu umplututa in sus. In locurile goale dintre oua se pune tocatura din restul de ciuperci inabusite si se presara cascaval ras. Deasupra se toarna sosul preparat din faina, lapte si restul de unt. Se da tava la cuptor pana se rumeneste frumos. Mancarea se serveste calda presarata cu putina verdeata tocata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii