autor:

Fara foto

» » , Aperitive cu brinza, Aperitive cu oua

Oua umplute cu crema de urda

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 august 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 august 2015

Ingrediente
10 oua, 250 gr urda, 5 linguri smantana de tara, 1 legatura mica marar verde, sare, piper, 1 lingurita busuioc uscat, gogosari in otet, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

4 voturi

Mod de preparare

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz.
Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute, apoi le dam deoparte.
Le bagam sub jetul de apa rece, le crapam putin si le lasam la racorit.
Le decojim, le taiem pe jumatate si scoatem galbenusurile.
Intr-un bol amestecam urda faramitata cu smantana.
Mararul verde il spalam, indepartam coditele, il tocam si il incorporam in branza.
Presaram sare, piper si busuioc.
La final punem 2-3 galbenusuri fierte, data pe razatoare si amestecam bine.
Cu o lingurita punem umplutura in jumatatile de oua.
Le asezam pe o tava, punem cate o bucatica de gogosar pe fiecare, iar deasupra presaram patrunjel verde tocat.
Le dam la rece pentru o ora, apoi servim!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu crema de urda" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ochiuri cu mamaliguta si brinza telemea

Ochiuri cu mamaliguta si brinza telemea

Se aduga malaiul, apa. Cand mamaliguta e aproape gata, se adauga ouale ochiuri, brinza rasa, se aseaza

2 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Oua de Paste

Oua de Paste

Se pregateste o oala cu apa rece in care o sa fierbem ouale.Adaugam cele 2 linguri de otet si ouale.Din

2 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

4 voturi

Ingrediente

  • 10 oua
  • 250 gr urda
  • 5 linguri smantana de tara
  • 1 legatura mica marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • gogosari in otet
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Salata boeuf cu piept de pui