Ouale fierte tari se curata de coaja, se taie in jumatati in lungime, se scoate galbenusul, iar albusul se umple cu urmatoarea compozitie: ceapa taiata marunt, inabusita in unt cu ficatul prajit sau fript la gratar, taiat in bucati mici, cu galbenusul fiert dat prin sita, smintina, verdeata, sare. Se umple jumatatile de albus, se da forma oului intreg, se asaza intr-o farfurie care rezista la cuptor si se pune peste sosul alb facut separat. Se rade cascaval deasupra si se da la cuptor un sfert de ora inante de a se servi la masa.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii