Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado şi se scoate sâmburele. Roşia se curăţă de pieliţă şi de sâmburi. Cu o furculiţă se face pastă miezul de avocado şi roşia. Se adaugă ceapa tocată mărunt, sucul de lămâie, coriandrul, sarea şi pasta de ardei iute şi se amestecă bine cu furculiţa. Se scot gălbenuşurile, se mărunţesc şi se amestecă cu pasta de avocado. Jumătăţile de ou se umplu cu această pastă şi se ornează fiecare cu câte 2 - 3 capere marinate.
Se servesc drept antreu, pe frunze de salată verde.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii