Oua umplute cu pasta de avocado

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Oua umplute cu pasta de avocado

Ingrediente

  • -4 ouă
  • -1 fruct de avocado (bine copt)
  • -1 ceapă mică
  • -1 roşie medie
  • -1 lingură suc de lămâie
  • -1 linguriţă boabe de coriandru, pisate
  • -½ linguriţă pastă de ardei iute (sau după gust)
  • -capere marinate (pentru ornat)
  • -sare (după gust)

Mod de preparare

Se fierb ouăle tari, se curăţă şi se taie pe jumătate. Se curăţă de coajă fructul de avocado şi se scoate sâmburele. Roşia se curăţă de pieliţă şi de sâmburi. Cu o furculiţă se face pastă miezul de avocado şi roşia. Se adaugă ceapa tocată mărunt, sucul de lămâie, coriandrul, sarea şi pasta de ardei iute şi se amestecă bine cu furculiţa. Se scot gălbenuşurile, se mărunţesc şi se amestecă cu pasta de avocado. Jumătăţile de ou se umplu cu această pastă şi se ornează fiecare cu câte 2 - 3 capere marinate.

Se servesc drept antreu, pe frunze de salată verde.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Sirop de capsuni

Sirop de capsuni

Sirop de capsuni
Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul

Cum se congeleaza spanacul, metoda simpla si usoara.

Cum se congeleaza spanacul