autor:

mariana scarlat

» » Aperitive

Oua umplute cu pasta de peste

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 14 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 14 octombrie 2009

Ingrediente
6 ouă, 1 lnguriţă muştar, 1 lingură ulei, pastă de peşte (cantitatea după gust), 6 măsline, salată verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb ouăle tari, se lasă să se răcească, se curăţă şi se taie în două pe lungime. Se scot gălbenuşurile şi se freacă într-un castron cu ulei turnat picătură cu picătură. Se aduugă pasta de peşte, se amestecă,se adaugă muştarul, piperul şi dacă e novoie sare. Se umplu jumătăţile de ou şi se aşază pe o farfurie sau pe un platou garnisit cu salată frunze sau taiată fideluţă, iar ouăle se ornează cu măsline tăiate în formă de floricele sau după imaginaţie.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua umplute

Oua umplute

Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca

14 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Tortilla spaniola

Tortilla spaniola

Se curata cartofii,se spala si se taie in felii mai subtiri.Ceapa se curata si se taie solzisori.Se

69 voturi    19 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 29 octombrie 2009

    Cred ca sunt o nebunie,imi plac foarte mult,dar nu am voie.Felicitari.

  • zana b.

    zana b. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    O idee super.

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2009

    Minunata idee!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 1 lnguriţă muştar
  • 1 lingură ulei
  • pastă de peşte (cantitatea după gust)
  • 6 măsline
  • salată verde
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat
Figaro Dobroiu

Figaro Dobroiu

Se freacă margarina cu 1/4kg de zahăr şi se adaugă treptat 5 gălbenuşuri şi un ou întreg.

6 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Pr�jitura chinezeasc�

Pr�jitura chinezeasc�

Blatul Se freacă untul cu 200g de zahăr,se adaugă nucile măcinate, făina cu praful de copt

3 voturi    12 comentarii
40 min
Prajituri
Prajitură cu marmeladă de caise

Prajitură cu marmeladă de caise

Se freacă puţin gălbenuăurile cu zahărul şi se adaugă smântâna, vanilia şi bicarbonatul,

1 vot    5 comentarii
45 min
Prajituri

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o nebunie,imi plac foarte mult,dar nu am voie.Felicitari.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua ascunse in rosie