Se fierb ouăle tari, se lasă să se răcească, se curăţă şi se taie în două pe lungime. Se scot gălbenuşurile şi se freacă într-un castron cu ulei turnat picătură cu picătură. Se aduugă pasta de peşte, se amestecă,se adaugă muştarul, piperul şi dacă e novoie sare. Se umplu jumătăţile de ou şi se aşază pe o farfurie sau pe un platou garnisit cu salată frunze sau taiată fideluţă, iar ouăle se ornează cu măsline tăiate în formă de floricele sau după imaginaţie.
Poftă bună!
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii