Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
7 oua, 1 ½ lingura patrunjel tocat fin, 75 gr. unt, 2 linguri pesmet, piper, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se fierb 6 oua tari, in apa clocotita, timp de 10 minute. Se scurge apa in care au fiert si se acopera cu apa rece. Cind ouale sint reci se taie in jumatate pe lung cu un cutit foarte ascutit. Se scot ouale din coaja cu ajutorul virfului de cutit si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un castron si se amesteca bine cu doua linguri de unt usor incalzit, patrunjel, putin piper, sarea necesara, un ou crud si ½ lingura pesmet. Se umplu cu aceasta compozitie cojile de oua si se presara peste ele putin pesmet, se stropesc cu unt caldut si se dau la cuptor lasind sa se rumeneasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de unt" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Reteta este pentru doua portii.Cartoful se curata si se fierbe in apa cu un praf de sare cca 15 min.Ardeiul
26 voturi
2 comentarii
30 min
Mod de preparare: Se feliaza salmul(de care doriti)se taie rosile in forma de floare se taie si cascavalul
1 vot
1 comentariu
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate