autor:

Fara foto

» » Aperitive

Oua umplute cu pateu de ficat

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
8 oua, 1 cutie mica pateu de ficat, 25 gr. unt S o s u l: 25 gr. unt, 1 lingurita cu virf faina, piper, 1-2 felii de sunca slaba,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se cojesc ouale fierte, se taie in lung in doua si se scot galbenusurile. Se umplu ouale la loc si se acopera cu sosul preparat astfel: se amesteca untul cu faina si laptele, sare, piper, se adauga vinul si sunca taiata foarte marunt. Se da 2-3 clocote si se toarna peste oua. Daca mai ramine din umplutura, se formeaza nuci care se asaza linga oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pateu de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Oua coapte

Oua coapte

Duminica lenesa, de toamna...duminica tarzie cu mic-dejun in pat si muzica in surdina. S-aveti un

34 voturi    10 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Cosulet aperitiv

Cosulet aperitiv

Asez pe o farfurie doua foi de salata,peste care feliile de colac in care infing la distante egale

17 voturi    14 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 cutie mica pateu de ficat
  • 25 gr. unt S o s u l: 25 gr. unt
  • 1 lingurita cu virf faina
  • piper
  • 1-2 felii de sunca slaba,

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Oua umplute picante