Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6 oua, 2-3 buc.sardele, 50 gr. unt, o lingura pasta de peste, salata verde
Dificultate: Medie | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua, in lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron si se adauga la oua, sardele de la care se scot oasele, unt si o lingurita de pasta de peste. Totul se freaca bine pina devine o pasta cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie garnisita cu frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu sardele" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Mezelurile si telemeua se taie
45 voturi
18 comentarii
1h
Oualele se bat bine apoi se adauga mozzarela taiat cuburi, sarea si mararul. Ciupercile taiate in
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate