Se fierb ouale tari, se curata dupa ce s-au racit si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, se pun intr-un castron, se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu ceapa prajita foarte putin (fara sa fie rumena) intr-o lingurita de unt. Dupa ce s-a racit compozitia se adauga smintina, sarea si piperul si se umplu jumatatile de ou. Fiecare felie de franzeluta se prajeste in unt, apoi se scoate miezul in asa fel incit sa se obtina niste covrigi. Jumatatile de ou umplute se aseaza in locul miezului scos, se pune pe o farfurie si se toarna deasupra urmatorul sos fierbinte: se prajeste foarte putin 1 1/2 lingurita unt cu faina si se stinge cu lapte lasind sa fiarba 2-3 minute. Se ia de la foc si se adauga galbenusul amestecind mereu cu lingura, apoi mararul si sarea.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii