autor:

Czompa

» » Aperitive

Oua umplute pane

Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Czompa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2009

Ingrediente
7 oua, 1 cutie cu pate de ficat, sare, piper, verdeata, faina.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se fierb 5 oua timp de 10 minute pentru a fi tari. Se curata de coaja si se taie fiecare in 2. Se scoate galbenusul si se amesteca apoi cu pateul, sare, piper si verdeata tocata. Se umplu cu aceasta compozitie jumatatile de albusuri de ou fierte, se dau prin faina si apoi prin ou batut (cele 2 oua crude ramase) si se prajesc bine in ulei incins.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Shaorma cu oua - Reteta proprie

Shaorma cu oua - Reteta proprie

1. Se taie cartofii felii subtiri si se rumenesc bine. 2. Se prepara o omleta din 2 oua, se aseaza

13 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua
Oua ascunse in rosie

Oua ascunse in rosie

Se prepara extrem de usor: taiem capacelele rosiilor, si cu o lingura le scoatem continutul. Obtinem

3 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Interesanta reteta............

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Eu le dau si prin pesmet...............sunt delicioase.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Sunt tare gustoase in mod sigur...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Foarte interesant!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Intereasnt, Cred ca e un paeritiv deosebit

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Trebuie incercata sa vedem cum iese.Bravo!

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Si aspectoasa, aduce cu ouale scotiene.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 25 mai 2009

      Imi place reteta,merita incercata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 7 oua
  • 1 cutie cu pate de ficat
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • faina.

Raporteaza reteta

Retete
de Czompa
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Pui umplut

Pui umplut

Se curata bine puiul. Ficatul de pui (crud) se da prin robot sau masina de tocat dupa care se prajeste

1 vot    3 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Placinta cu branza

Placinta cu branza

Dai telemeaua pe razatoare si o amesteci cu branza de vaci si 5 oua. Ungi apoi cate 3 foi de placinta

4 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu brinza

mac myra (Chef de cuisine)

Interesanta reteta............

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Mamaliga "Minune"