autor:

ana catalina focsa

» » Aperitive

Oua vieneze

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
7 oua, 150 g pasta mici, pesmet, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

5 oua se fierb tari, se curata de coaja si se lasa la racit. Se invelesc apoi intr-un strat subtire de pasta de mici, se dau prin cele doua oua ramase, batute bine cu furculita, si prin pesmet, dupa care se prajesc intr-o baie de ulei. Dupa ce s-au racit, se taie în patru cu un cutit umezit cu putina apa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua vieneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta bogata

Omleta bogata

Intr-o tigaie antiaderenta se incing o lingura ulei de masline si o bucatica de unt. In acest amestec

5 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu oua
Briose cu cascaval si oua de prepelita

Briose cu cascaval si oua de prepelita

Fierbem ouale de prepelita, astfel incat sa fie tari. Cand se racesc, le indepartam coaja. Mixam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • 7 oua
  • 150 g pasta mici
  • pesmet
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Omleta cu ciuperci fripte