Se fierb ouale, se taie pe jumatate se freaca galbenusurile si se amesteca cu pateul se puna sare si piper dupa gust si se umplu jumatatile de albus, i se face un sos din maioneza, mustar si otet se pune intr-o tava si se pun ouale umplute cu umplutura in jos. Se amesteca branza feta cu un pic de unt atat cat sa putem face bilute (capul puisorilor) infigem cate o scobitoare in fiecare cap si il atasam la ouale umplute ca ochisori folosim boabe de piper, iar ca cioc ardei rosu sau morcov.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii