autor:

susu

» » Aperitive

Oute incondeiate

Autor: susu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: susu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
oute cate vreti, un cos de paie, decoratiuni sau vopsea, iarba verde (ceapa verde sau altceva)

Dificultate: Redusa Timp: 59 min

3 voturi

Mod de preparare

Eu am spalat bine ouale cu detergent si apa, le-am sters cu un prosopel curat si le-am lasat cateva ore afara din frigider sa fie la temperatura camerei. Am pus apoi ouale in oala cu apa rece,sare, putin otet si am pus la fiert la foc mic ca sa nu crape. Din cele 30 de oua am reusit sa aleg 10 fara nici o fisura. Am considerat ca se vede mai bine desenul pe fond alb si nu le-am vopsit deloc, altfel nu s-ar mai fi inteles nimic. In anii trecuti am rosit ouale dar anul acesta am folosit decoratiuni. La anul vreau sa fac si cu frunze aplicate pe ele. Cand au fiert ouale tari le-am lasat la racit si apoi am introdus oul in abtibild si l-am pus intr-o lingura. L-am scufundat in apa clocotita pentru 3-5 secunde pana s-a mulat bine pe ou. Se fixeaza bine la mijloc astfel incat sa iasa egal in ambele parti. Am procedat la fel cu celelalte oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oute incondeiate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta Calzone (impachetata)

Omleta Calzone (impachetata)

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2 sau 3). Condimentati cu sare, piper, concentrat

24 voturi    9 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu albus colorat

Oua umplute cu albus colorat

Se elimina cojile de ouă și se taie fiecare ou în juSe scoate galbenusurile de la jumatati. Se

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Foarte frumoase!!!!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Superb decorate si prezentate cu multa fantezie!***** Multumesc si pentru restul fotografiilor de pe Picasa.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Meseriase!cand eram acasa abea apucam Pastele,ce mai vopseam la oua,inca ce cautam dupa tot felul de ierburi pt modele......

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Frumoase foc ouale tale.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Arata superb...trebuie sa ai si un pic de rabdare,dar se merita...Felicitari!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Hristos a Inviat! Ti-au iesit splendide. Arata foarte ,foarte bine pe oute albe ai dreptate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

59 min

3 voturi

Ingrediente

  • oute cate vreti
  • un cos de paie
  • decoratiuni sau vopsea
  • iarba verde (ceapa verde sau altceva)

Raporteaza reteta

Retete
de susu
Salata Greceasca susu

Salata Greceasca susu

Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru; Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;

7 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de orez cu legume si creveti

Salata de orez cu legume si creveti

Se pun la fiert 2 pahare de apa ( acelasi pahar cu care s-a masurat orezul) un praf de sare, si un

13 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Salata indragostitilor

Salata indragostitilor

Taiati fructul de avocado in doua jumatati Curatati coaja si scoateti samburele Cu o lingura,

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate reci

lucica mihaila (Chef de cuisine)

Foarte frumoase!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Oua ochiuri in paine toast Oua ochiuri in paine toast

Se incinge uleiul intr-o tigaie. Se decupeaza feliile de paine toast, in asa fel incat sa se pastreze coaja intacta. Se asaza cojile

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
OMLETA PUFOASA