autor:

susu

» » Aperitive

Oute incondeiate

Autor: susu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: susu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2010

Ingrediente
oute cate vreti, un cos de paie, decoratiuni sau vopsea, iarba verde (ceapa verde sau altceva)

Dificultate: Redusa Timp: 59 min

3 voturi

Mod de preparare

Eu am spalat bine ouale cu detergent si apa, le-am sters cu un prosopel curat si le-am lasat cateva ore afara din frigider sa fie la temperatura camerei. Am pus apoi ouale in oala cu apa rece,sare, putin otet si am pus la fiert la foc mic ca sa nu crape. Din cele 30 de oua am reusit sa aleg 10 fara nici o fisura. Am considerat ca se vede mai bine desenul pe fond alb si nu le-am vopsit deloc, altfel nu s-ar mai fi inteles nimic. In anii trecuti am rosit ouale dar anul acesta am folosit decoratiuni. La anul vreau sa fac si cu frunze aplicate pe ele. Cand au fiert ouale tari le-am lasat la racit si apoi am introdus oul in abtibild si l-am pus intr-o lingura. L-am scufundat in apa clocotita pentru 3-5 secunde pana s-a mulat bine pe ou. Se fixeaza bine la mijloc astfel incat sa iasa egal in ambele parti. Am procedat la fel cu celelalte oua.
Daca ti-a placut reteta noastra "Oute incondeiate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Ciuperci cu oua la cuptor

Ciuperci cu oua la cuptor

Asadar luati galbenusurile de ou, in cazul asta fusera 10, dar voi folositi fix cate va lasa inima

10 voturi    3 comentarii
1h 5 min
Aperitive cu oua
Pateu  pentru sandwich

Pateu pentru sandwich

Mezelul se trece cprin masina de tocat sau se marunteste marunt. Ceapa se taie f. fin la fel si

5 voturi    3 comentarii
1h
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • lucica mihaila

    lucica mihaila (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Foarte frumoase!!!!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Superb decorate si prezentate cu multa fantezie!***** Multumesc si pentru restul fotografiilor de pe Picasa.

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2010

    Meseriase!cand eram acasa abea apucam Pastele,ce mai vopseam la oua,inca ce cautam dupa tot felul de ierburi pt modele......

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Frumoase foc ouale tale.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Arata superb...trebuie sa ai si un pic de rabdare,dar se merita...Felicitari!

    • NADIA MARIA

      NADIA MARIA (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2010

      Hristos a Inviat! Ti-au iesit splendide. Arata foarte ,foarte bine pe oute albe ai dreptate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

59 min

3 voturi

Ingrediente

  • oute cate vreti
  • un cos de paie
  • decoratiuni sau vopsea
  • iarba verde (ceapa verde sau altceva)

Raporteaza reteta

Retete
de susu
Salata Greceasca susu

Salata Greceasca susu

Se spala rosiile, se usuca si se taie in patru; Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete;

6 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de orez cu legume si creveti

Salata de orez cu legume si creveti

Se pun la fiert 2 pahare de apa ( acelasi pahar cu care s-a masurat orezul) un praf de sare, si un

13 voturi    1 comentariu
1h
Salate reci
Salata indragostitilor

Salata indragostitilor

Taiati fructul de avocado in doua jumatati Curatati coaja si scoateti samburele Cu o lingura,

1 vot    0 comentarii
40 min
Salate reci

lucica mihaila (Chef de cuisine)

Foarte frumoase!!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Bulete de parmezan Bulete de parmezan

Albusul il bati cu furculita pana cand devine o spuma lejera. Adaugi parmezanul si framanti usor cu mana. In functie de cat de mare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Omletă cu avcado