Se lasa foile la dezgetat la temperatura camerei. Intre timp se pun vinetele la copt si se toaca pieptul de pui. Cand vinetele sunt gata se curata, se scurg si se mixeaza.Se potriveste salata cu sare si ulei. Intr-o cratita se incing 3-4 linguri de ulei, se adauga ceapa tocata marunt si pieptul de pui. Se lasa pe foc pana ce pieptul e bine rumenit.Intr-un castron se amesteca bine vinetele, puiul si mararul tocat si se potriveste de sare si piper.
Foile de placinta se taie in 4 si pe fiecare foaie in parte se adauga cam o lingura cu varf de compozitie,apoi se impacheteaza,avand grija sa nu iasa compozitia.
Se prajesc in ulei incins pana devin aurii, sau se pun in tava unsa cu ulei si se dau la cuptor pana se rumenesc.Se pot servi calde simple, calde si cu smantana sau reci.Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii