autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pachetele cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta, , 250 g ton in ulei, , 1 ou, , 1 lingura capere, , 20 g unt, , 1 lingura faina, , 20 cl lapte, , 1 catel de usturoi, , 100 g cascaval ras, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 1 bucatica ardei iute, , 1 varf de cutit nucsoara pisata, , 30 cl ulei, , sare si, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatiti sosul - puneti untul sa se topeasca intr-o cratita, presarati peste el faina si adaugati laptele, amestecand cu telul. Condimentati cu sare, piper si nucsoara, incorporati cascavalul ras si amestecati bine. Scurgeti tonul, puneti-l in bolul robotului de bucatarie, impreuna cu ardeiul iute, patrunjelul spalat si zvantat si usturoiul curatat. Mixati-le pana ce obtineti o pasta, puneti-o intr-un castron mai mic, adaugati caperele, oul, sare, piper si sosul si amestecati bine. Intindeti o foaie pe planseta, taiati-o in doua, asezati-o cu taietura spre dvs., pliati putin partile rotunjite, puneti o lingura de umplutura in partea de jos (dinspre dvs.) si rulati jumatatea de foaie ca pe un pachetel (sau o tigara de foi), lipindu-l apoi cu putina apa. Procedati la fel si cu celelalte foi, dupa care prajiti pachetelele in uleiul incins, pana ce se rumenesc. Scurgeti-le pe hartie absorbanta si serviti-le imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Turnulete aromate din salau cu legume

Turnulete aromate din salau cu legume

1. Se fierbe carnea in apa cu sare si 2 foi de dafin, timp de 10 minute. Zarzavatul se curata, se

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
File de pastrav in unt cu migdale

File de pastrav in unt cu migdale

1. Fileul de pastrav se clateste usor, se zavanta, se stropeste cu putina zeama de lamaie si se sareaza

0 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta
  • 250 g ton in ulei
  • 1 ou
  • 1 lingura capere
  • 20 g unt
  • 1 lingura faina
  • 20 cl lapte
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 bucatica ardei iute
  • 1 varf de cutit nucsoara pisata
  • 30 cl ulei
  • sare si
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap