autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pachetele cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta, , 250 g ton in ulei, , 1 ou, , 1 lingura capere, , 20 g unt, , 1 lingura faina, , 20 cl lapte, , 1 catel de usturoi, , 100 g cascaval ras, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 1 bucatica ardei iute, , 1 varf de cutit nucsoara pisata, , 30 cl ulei, , sare si, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatiti sosul - puneti untul sa se topeasca intr-o cratita, presarati peste el faina si adaugati laptele, amestecand cu telul. Condimentati cu sare, piper si nucsoara, incorporati cascavalul ras si amestecati bine. Scurgeti tonul, puneti-l in bolul robotului de bucatarie, impreuna cu ardeiul iute, patrunjelul spalat si zvantat si usturoiul curatat. Mixati-le pana ce obtineti o pasta, puneti-o intr-un castron mai mic, adaugati caperele, oul, sare, piper si sosul si amestecati bine. Intindeti o foaie pe planseta, taiati-o in doua, asezati-o cu taietura spre dvs., pliati putin partile rotunjite, puneti o lingura de umplutura in partea de jos (dinspre dvs.) si rulati jumatatea de foaie ca pe un pachetel (sau o tigara de foi), lipindu-l apoi cu putina apa. Procedati la fel si cu celelalte foi, dupa care prajiti pachetelele in uleiul incins, pana ce se rumenesc. Scurgeti-le pe hartie absorbanta si serviti-le imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de Pangasius pe grill cu amestec de legume

File de Pangasius pe grill cu amestec de legume

Se pun legumele la fiert, se mai fierb cam 15-20 de minute, sa fie fierte dar sa nu se sfarame, dupa

21 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
File de peste

File de peste "donut" prajit

Pestele se spala bine,apoi se pune cu cca 2 lamii,pina a 2-a zi;se pune un rind de peste,apoi,un

6 voturi    13 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta
  • 250 g ton in ulei
  • 1 ou
  • 1 lingura capere
  • 20 g unt
  • 1 lingura faina
  • 20 cl lapte
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 bucatica ardei iute
  • 1 varf de cutit nucsoara pisata
  • 30 cl ulei
  • sare si
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Hamsie de mare prajita Hamsie de mare prajita

Se curata fiecare pestisor de intestine cu lama unui cutitas, apoi se spala in mai multe ape reci si se lasa sa se scurga in strecuratoare

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE CHIFTELUTE DIN FILE DE PESTE

Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se

18 voturi    14 comentarii
12h
Mancaruri cu peste
paella cu fructe de mare