autor:

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pachetele cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta, , 250 g ton in ulei, , 1 ou, , 1 lingura capere, , 20 g unt, , 1 lingura faina, , 20 cl lapte, , 1 catel de usturoi, , 100 g cascaval ras, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 1 bucatica ardei iute, , 1 varf de cutit nucsoara pisata, , 30 cl ulei, , sare si, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatiti sosul - puneti untul sa se topeasca intr-o cratita, presarati peste el faina si adaugati laptele, amestecand cu telul. Condimentati cu sare, piper si nucsoara, incorporati cascavalul ras si amestecati bine. Scurgeti tonul, puneti-l in bolul robotului de bucatarie, impreuna cu ardeiul iute, patrunjelul spalat si zvantat si usturoiul curatat. Mixati-le pana ce obtineti o pasta, puneti-o intr-un castron mai mic, adaugati caperele, oul, sare, piper si sosul si amestecati bine. Intindeti o foaie pe planseta, taiati-o in doua, asezati-o cu taietura spre dvs., pliati putin partile rotunjite, puneti o lingura de umplutura in partea de jos (dinspre dvs.) si rulati jumatatea de foaie ca pe un pachetel (sau o tigara de foi), lipindu-l apoi cu putina apa. Procedati la fel si cu celelalte foi, dupa care prajiti pachetelele in uleiul incins, pana ce se rumenesc. Scurgeti-le pe hartie absorbanta si serviti-le imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta
  • 250 g ton in ulei
  • 1 ou
  • 1 lingura capere
  • 20 g unt
  • 1 lingura faina
  • 20 cl lapte
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 bucatica ardei iute
  • 1 varf de cutit nucsoara pisata
  • 30 cl ulei
  • sare si
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
paste gratin