autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pachetele cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta, , 250 g ton in ulei, , 1 ou, , 1 lingura capere, , 20 g unt, , 1 lingura faina, , 20 cl lapte, , 1 catel de usturoi, , 100 g cascaval ras, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 1 bucatica ardei iute, , 1 varf de cutit nucsoara pisata, , 30 cl ulei, , sare si, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatiti sosul - puneti untul sa se topeasca intr-o cratita, presarati peste el faina si adaugati laptele, amestecand cu telul. Condimentati cu sare, piper si nucsoara, incorporati cascavalul ras si amestecati bine. Scurgeti tonul, puneti-l in bolul robotului de bucatarie, impreuna cu ardeiul iute, patrunjelul spalat si zvantat si usturoiul curatat. Mixati-le pana ce obtineti o pasta, puneti-o intr-un castron mai mic, adaugati caperele, oul, sare, piper si sosul si amestecati bine. Intindeti o foaie pe planseta, taiati-o in doua, asezati-o cu taietura spre dvs., pliati putin partile rotunjite, puneti o lingura de umplutura in partea de jos (dinspre dvs.) si rulati jumatatea de foaie ca pe un pachetel (sau o tigara de foi), lipindu-l apoi cu putina apa. Procedati la fel si cu celelalte foi, dupa care prajiti pachetelele in uleiul incins, pana ce se rumenesc. Scurgeti-le pe hartie absorbanta si serviti-le imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Creveti cu sos

Creveti cu sos

Crevetii i-am oparit putin pentru ca erau inghetati si nu am avut rabdare sa ii lasam la dezghetat,

7 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor pe pat de cartofi

Crap la cuptor pe pat de cartofi

Crapul romanesc de tip oglinda este mai dulce si mai gustos decit cel cu multi solzi. Chiar daca

13 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta
  • 250 g ton in ulei
  • 1 ou
  • 1 lingura capere
  • 20 g unt
  • 1 lingura faina
  • 20 cl lapte
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 bucatica ardei iute
  • 1 varf de cutit nucsoara pisata
  • 30 cl ulei
  • sare si
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Paella cu fructe de mare si piept de pui