autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Pachetele cu ton

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta, , 250 g ton in ulei, , 1 ou, , 1 lingura capere, , 20 g unt, , 1 lingura faina, , 20 cl lapte, , 1 catel de usturoi, , 100 g cascaval ras, , 1/2 legatura patrunjel verde, , 1 bucatica ardei iute, , 1 varf de cutit nucsoara pisata, , 30 cl ulei, , sare si, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

0 voturi

Mod de preparare

Pregatiti sosul - puneti untul sa se topeasca intr-o cratita, presarati peste el faina si adaugati laptele, amestecand cu telul. Condimentati cu sare, piper si nucsoara, incorporati cascavalul ras si amestecati bine. Scurgeti tonul, puneti-l in bolul robotului de bucatarie, impreuna cu ardeiul iute, patrunjelul spalat si zvantat si usturoiul curatat. Mixati-le pana ce obtineti o pasta, puneti-o intr-un castron mai mic, adaugati caperele, oul, sare, piper si sosul si amestecati bine. Intindeti o foaie pe planseta, taiati-o in doua, asezati-o cu taietura spre dvs., pliati putin partile rotunjite, puneti o lingura de umplutura in partea de jos (dinspre dvs.) si rulati jumatatea de foaie ca pe un pachetel (sau o tigara de foi), lipindu-l apoi cu putina apa. Procedati la fel si cu celelalte foi, dupa care prajiti pachetelele in uleiul incins, pana ce se rumenesc. Scurgeti-le pe hartie absorbanta si serviti-le imediat
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu ton" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav A la Venitienne

Pastrav A la Venitienne

1.Amestecati untul cu sarea, piperul, coaja de lamaie, rozamarinul, cimbrul si usturoiul tocat pana

1 vot    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti- reteta araba

Biban prajit cu garnitura de rosii scazute si cartofi prajiti- reteta araba

Pestele prajit Pestele se curata de solzi si de organele interne; se spala si se taie felii mai

7 voturi    10 comentarii
4h 30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 6 persoane): 12 foi de placinta
  • 250 g ton in ulei
  • 1 ou
  • 1 lingura capere
  • 20 g unt
  • 1 lingura faina
  • 20 cl lapte
  • 1 catel de usturoi
  • 100 g cascaval ras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 1 bucatica ardei iute
  • 1 varf de cutit nucsoara pisata
  • 30 cl ulei
  • sare si
  • piper.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Peste asiatic Peste asiatic

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele pentru marinada,se adauga pestele, se amesteca bine sa fie cuprins pestele in totalitate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pirjoale de peste