autor:

Varadi Silvia

» » Aperitive

Pachetele de primavara

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
Pentru umplutura:, 1/2 varza mica alba, 2 morcovi potriviti ca marime, 1 ardei gras rosu, 1 ardei gras galben, 2-3 catei de usturoi, 3-4 felii sunca sau 300 gr carne tocata de pui, ½ fir de praz, 4-5 ciuperci asortate, 3-4 linguri sos soia, 300 ml ulei pentru prajit, sare si piper dupa gust, 1 pachet foi de placinta subtiri, Sos dulce acrisor:, 3 linguri otet din orez sau vin, 3 linguri zahar brut, 2 linguri sos de rosii, 2 linguri sos de soia, zeama de la 2 portocale, 1 lingura ulei de susan sau ce va place, 1 lingurita amidon, 5-6 linguri de apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

13 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie tip woc,se pune la incins 2-3 linguri de ulei,apoi
se pune la calit carnea de pui sau sunca, pana este gata carnea.

Se adauga morcovii, varza,prazul,usturoiul,ciupercile si ardeii taiati fideluta, piperul si sosul de soia, se fierbe totul cam un minut la foc puternic,pana s-a evaporat tot lichidul.
Desfacem foile si taiem patrate aproximativ egale.

Punem cam 2 ligurite de umplutura aproximativ pe mijloc. Se suprapun putin colturile laterale pe diagonala, partea dinspre voi se uneste cu colturile suprapuse si rulam. Se incinge bine uleiul si se prajesc rulourile pana devin aurii.,atentie ca se prajesc foarte repede.Apoi le scoatem si se pun pe un prosop de hartie sa eliminam excesul de grasime.
Se servesc alaturi de un sos dulce acrisor.
Care se obtine astfel:
Se amesteca toate ingredientele,apoi se pune putin la foc pana ce sosul se ingroasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele de primavara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pachețele de primăvară cu legume

Pachețele de primăvară cu legume

Foile de plăcintă se lasă la dezghețat peste noapte în frigider. Ne apucăm de pregătirea

15 voturi    9 comentarii
2h
Aperitive
Mini pachetele de primavara la cuptor

Mini pachetele de primavara la cuptor

Pregatim legumele: tocam varza, prazul, ceapa verde, ardeiul, usturoiul si radem morcovul. Punem

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 02 februarie 2015

    Le voi incerca.

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 17 mai 2011

    Sint foarte bune mai ales ca sant numai cu legume-sint in genul chinezesc-felicitari.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

    Sa stiti ca am avut succes cu ele.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      si astea imi plac...yumyyy!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      Arata foarte bine..............

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2010

      SUPER!!!!AI VOTUL MEU CU FELICITARI!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

13 voturi

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • 1/2 varza mica alba
  • 2 morcovi potriviti ca marime
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2-3 catei de usturoi
  • 3-4 felii sunca sau 300 gr carne tocata de pui
  • ½ fir de praz
  • 4-5 ciuperci asortate
  • 3-4 linguri sos soia
  • 300 ml ulei pentru prajit
  • sare si piper dupa gust
  • 1 pachet foi de placinta subtiri
  • Sos dulce acrisor:
  • 3 linguri otet din orez sau vin
  • 3 linguri zahar brut
  • 2 linguri sos de rosii
  • 2 linguri sos de soia
  • zeama de la 2 portocale
  • 1 lingura ulei de susan sau ce va place
  • 1 lingurita amidon
  • 5-6 linguri de apa

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

mira (Chef de cuisine)

Le voi incerca.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta impletita cu carne