Pe fiecare frunza de vita se aseaza cate o felie de branza,o felie de cascaval si se impaturesc,impacheteaza bine formandu-se pachetele.In cazul in care fruzele sunt mai micute,mai subtiri se pot folosi chiar doua...
Pachetele unse bine cu ulei de masline se aseaza intr-un vas de yena uns cu ulei de masline.Deasupra la fiecare pachetel se aseaza cate o rondea de ceapa rosie,se toarna in tava vinul,se presara sare,piper si se introduce la cuptor.
Din cand in cand se stropesc cu sosul din tava,iar cand sunt aproape gata se aseaza deasupra bucatile de slaninuta, sunculita,kaizer sau costita si se lasa sa se rumeneasca si carnita.Daca sosul a scazut prea mult se mai adauga putin vin sau apa calda.
Se aseaza pe platou si se serveste cu sos de rosii cu busuioc...
Sosul de rosii cu busuioc :
Rosiile se spala si se taie in cubulete micute.Peste rosii se pune usturoiul tocat marunt,se potriveste de sare,condimente,ulei de masline dupa gust.
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii