autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri, Retete de post, Retete vegetariene

Pachetele pufoase cu magiun

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
•400 gr aluat foietaj, •2-3 linguri magiun de prune amestecat cu putina scortisoara, •200 gr zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se incaleste cuptorul la 200ᵒC.
2. Se ruleaza aluatul si se taie in dreptunghiuri.Pe o parte a fiecarui dreptunghi se pune cate 1-2 lingurite magiun de prune.Se inchid dretunghiurile la jumatate.Sau se pot taie din aluat cercuri, in centrul acestora se pune magiun, apoi se inchid si se apasa marginile cu degetul.
3. Se dau pachetelele obtinute la cuptor pentru 20-30 minute, pana se umfla si devin crocante.Cat sunt calde se dau prin zahar pudra.Se lasa sa se raceasca apoi se servesc.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele pufoase cu magiun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Dovlecel gratinat cu usturoi

Dovlecel gratinat cu usturoi

Se spala dovleceii si se taie bastonase de 5-6 cm lungime, apoi se condimenteaza cu cimbru si condimente

15 voturi    12 comentarii
25 min
Retete vegetariene
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Va place ciulamaua? Mie da…de orice soi! dar n-am mai pregatit-o de ani de zile, in special

0 voturi    3 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Bine mai arata !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Foarte bune!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Simple si bune!

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Foarteeeee bun, arata bine, am luat si eu una de pofta.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Bun,bun..........

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      O reteta foarte inventiva si usor de facut,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmmmmmmm ce gustoase trebuie sa fie.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmm....arata foarte bine si sunt usor de facut. O sa le incerc si eu .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • •400 gr aluat foietaj
  • •2-3 linguri magiun de prune amestecat cu putina scortisoara
  • •200 gr zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    9 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

20 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de vinete cu dovlecei si rosii