autor:

Dachman Laura

» » , , , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Prajituri, Retete de post, Retete vegetariene

Pachetele pufoase cu magiun

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 septembrie 2009

Ingrediente
•400 gr aluat foietaj, •2-3 linguri magiun de prune amestecat cu putina scortisoara, •200 gr zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

1. Se incaleste cuptorul la 200ᵒC.
2. Se ruleaza aluatul si se taie in dreptunghiuri.Pe o parte a fiecarui dreptunghi se pune cate 1-2 lingurite magiun de prune.Se inchid dretunghiurile la jumatate.Sau se pot taie din aluat cercuri, in centrul acestora se pune magiun, apoi se inchid si se apasa marginile cu degetul.
3. Se dau pachetelele obtinute la cuptor pentru 20-30 minute, pana se umfla si devin crocante.Cat sunt calde se dau prin zahar pudra.Se lasa sa se raceasca apoi se servesc.

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitai blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele pufoase cu magiun" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Mancare de fasole galbena, linte si usturoi verde

Fasolea galbena se pune in cratita (eu am folosit Wok-ul) cu un pahar de apa si se lasa sa fiarba

0 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene
Quiche cu aluat de casa

Quiche cu aluat de casa

Pentru aluat, se pune faina intr-un castron, se adauga untul moale si un praf de sare si se lucreaza

2 voturi    2 comentarii
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Bine mai arata !

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 octombrie 2009

    Foarte bune!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

    Simple si bune!

    • IONELA

      IONELA (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Foarteeeee bun, arata bine, am luat si eu una de pofta.

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2009

      Bun,bun..........

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      O reteta foarte inventiva si usor de facut,felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmmmmmmm ce gustoase trebuie sa fie.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Mmmm....arata foarte bine si sunt usor de facut. O sa le incerc si eu .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • •400 gr aluat foietaj
  • •2-3 linguri magiun de prune amestecat cu putina scortisoara
  • •200 gr zahar pudra

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Bine mai arata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Vegeta de casa Vegeta de casa

Amestec de legume uscate la cuptor, la foc mic, in mai multe etape, astfel incat legumele sa nu se arda, ci doar sa se deshidrateze

2 voturi    1 comentariu
48h 20 min
Conserve si muraturi
Saratele usoare vegane Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
CARTOFI NOI LA CUPTOR CU SOS DE USTUROI