autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Paianjeni de ciocolata

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
un pachet de 320 g de amestec pentru briose de ciocolata (sau 6 briose de ciocolata), jeleuri lungi de lemn dulce, 12 bomboane rosii de ciocolata (pentru decorare)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se prepara amestecul de briose conform instructiunilor de pe pachet, dupa caz. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa la racit.
2. Se taie capacelul brioselor. Se pun capacelele pe o farfurie.
3. Se formeaza 48 de picioare din jeleuri de lemn dulce. E nevoie de 8 picioare pentru fiecare briosa. Unele jeluri se taie cu foarfeca de bucatarie mai scurte decat altele.
4. Se infig jeleurile in partile laterale ale brioselor, in chip de picioare. Se pun cate opt picioare, folosind picioarele mai scurte in fata si pe celelalte la intervale egale.
5. Se fixeaza 2 bomboane rosii de ciocolata in fiecare briosa - acestia sunt ochii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paianjeni de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec rapid cu dulceaţă si fructe

Chec rapid cu dulceaţă si fructe

Se amestecă gălbenusurile cu sarea, uleiul,zahărul, iaurtul şi dulceaţa. Se adaugă nucile şi

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu crema

Prajitura cu crema

Blatul: Bati galbenusurile cu zaharul,adaugi cacao, apa,uleiul,praful de copt si faina,la urma albusurile

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca sunt foarte agreate de cei mici !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Asa este!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca cei mici sunt super incantati!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • un pachet de 320 g de amestec pentru briose de ciocolata (sau 6 briose de ciocolata)
  • jeleuri lungi de lemn dulce
  • 12 bomboane rosii de ciocolata (pentru decorare)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt foarte agreate de cei mici !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gauffre cu rom