autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Paianjeni de ciocolata

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
un pachet de 320 g de amestec pentru briose de ciocolata (sau 6 briose de ciocolata), jeleuri lungi de lemn dulce, 12 bomboane rosii de ciocolata (pentru decorare)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se prepara amestecul de briose conform instructiunilor de pe pachet, dupa caz. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa la racit.
2. Se taie capacelul brioselor. Se pun capacelele pe o farfurie.
3. Se formeaza 48 de picioare din jeleuri de lemn dulce. E nevoie de 8 picioare pentru fiecare briosa. Unele jeluri se taie cu foarfeca de bucatarie mai scurte decat altele.
4. Se infig jeleurile in partile laterale ale brioselor, in chip de picioare. Se pun cate opt picioare, folosind picioarele mai scurte in fata si pe celelalte la intervale egale.
5. Se fixeaza 2 bomboane rosii de ciocolata in fiecare briosa - acestia sunt ochii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paianjeni de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Mezes cu crema de gris

Mezes cu crema de gris

Pui intr-un vas laptele , mierea , zaharul , untura ,oul , si bicarbonatul .Bati binecu telul la

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Lapte de pasare

Lapte de pasare

Laptele se fierbe, separat se pun galbenusurile cu 250 gr zahar si se bat bine cu mixerul pana se

32 voturi    18 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca sunt foarte agreate de cei mici !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Asa este!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca cei mici sunt super incantati!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • un pachet de 320 g de amestec pentru briose de ciocolata (sau 6 briose de ciocolata)
  • jeleuri lungi de lemn dulce
  • 12 bomboane rosii de ciocolata (pentru decorare)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt foarte agreate de cei mici !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Fursecuri ptr ceai Fursecuri ptr ceai

In cuva mixerului cu paleta de ghitara se amesteca ingredientele lichide ca ouale cu zaharul, uleiul, apa si coaja rasa, dupa care se

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Cantucci cu migdale si cacao