autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Paianjeni de ciocolata

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
un pachet de 320 g de amestec pentru briose de ciocolata (sau 6 briose de ciocolata), jeleuri lungi de lemn dulce, 12 bomboane rosii de ciocolata (pentru decorare)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se prepara amestecul de briose conform instructiunilor de pe pachet, dupa caz. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa la racit.
2. Se taie capacelul brioselor. Se pun capacelele pe o farfurie.
3. Se formeaza 48 de picioare din jeleuri de lemn dulce. E nevoie de 8 picioare pentru fiecare briosa. Unele jeluri se taie cu foarfeca de bucatarie mai scurte decat altele.
4. Se infig jeleurile in partile laterale ale brioselor, in chip de picioare. Se pun cate opt picioare, folosind picioarele mai scurte in fata si pe celelalte la intervale egale.
5. Se fixeaza 2 bomboane rosii de ciocolata in fiecare briosa - acestia sunt ochii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paianjeni de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec

Chec

1.Se separa ouale (albusul de galbenus), la albus se adauga sarea, se bat bine cu mixerul sau telul

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Papanasi cu branza de vaci si smantana

Papanasi cu branza de vaci si smantana

Se amesteca branza de vaci cu ouale,bicarbonatul stins cu zeama de lamaie,zahar si sare,se adauga

44 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca sunt foarte agreate de cei mici !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Asa este!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca cei mici sunt super incantati!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • un pachet de 320 g de amestec pentru briose de ciocolata (sau 6 briose de ciocolata)
  • jeleuri lungi de lemn dulce
  • 12 bomboane rosii de ciocolata (pentru decorare)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt foarte agreate de cei mici !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu struguri si branza dulce