autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Paianjeni de ciocolata

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2010

Ingrediente
un pachet de 320 g de amestec pentru briose de ciocolata (sau 6 briose de ciocolata), jeleuri lungi de lemn dulce, 12 bomboane rosii de ciocolata (pentru decorare)

Dificultate: Medie Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

1. Se prepara amestecul de briose conform instructiunilor de pe pachet, dupa caz. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa la racit.
2. Se taie capacelul brioselor. Se pun capacelele pe o farfurie.
3. Se formeaza 48 de picioare din jeleuri de lemn dulce. E nevoie de 8 picioare pentru fiecare briosa. Unele jeluri se taie cu foarfeca de bucatarie mai scurte decat altele.
4. Se infig jeleurile in partile laterale ale brioselor, in chip de picioare. Se pun cate opt picioare, folosind picioarele mai scurte in fata si pe celelalte la intervale egale.
5. Se fixeaza 2 bomboane rosii de ciocolata in fiecare briosa - acestia sunt ochii.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Paianjeni de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Choux, ecler cu crema de ciocolata

Choux, ecler cu crema de ciocolata

Se pun la fiert apa, uleiul si praful de sare; cand acestea fierb se adauga faina dintr-o data, se

11 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Musuroi de cartita

Musuroi de cartita

Se face un blat din oua batute cu zahar in care se adauga pe rand budinca, praful de cacao, praful

15 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca sunt foarte agreate de cei mici !

  • Fara foto

    Monica (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Asa este!

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Cred ca cei mici sunt super incantati!

Dificultate

Medie

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • un pachet de 320 g de amestec pentru briose de ciocolata (sau 6 briose de ciocolata)
  • jeleuri lungi de lemn dulce
  • 12 bomboane rosii de ciocolata (pentru decorare)

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt foarte agreate de cei mici !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Prajitura Georgiana