autor:

Fara foto

» » Aperitive

Paine cu branza coapta si rosii

Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: George Florescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2005

Ingrediente
1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata), 5 linguri ketchup, 500 g rosii, 400 g branza telemea, sare, piper, 1 legatura de patrunjel, 2 catei de usturoi, 4 linguri untdelemn., (pentru 4 persoane)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

1. Se taie painea felii egale si se ung cu ketchup.

2. Se spala rosiile, se taie felii. Se taie felii si telemeaua. Se pune pe feliile de paine, branza la baza, deasupra rosiile. Se sareaza (daca branza nu e prea sarata), se pipereaza.

3. Se spala patrunjelul si se toaca marunt. La fel usturoiul. Se amesteca bine cu untdelemnul si se intinde pasta obtinuta peste fiecare felie de rosie.

4. Se pun sandviciurile pe o tava si se baga la cuptor 5 minute, sub arzatorul pentru gratar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza coapta si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
mamaliga cu branza

mamaliga cu branza

se face o mamaliga mai subtire,se pune branza intr-un castron se framanta(branza de burduf,telemea,cascaval)se

7 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Sambusek cu telemea de oaie si za'atar- specific tarilor arabe

Sambusek cu telemea de oaie si za'atar- specific tarilor arabe

Branza se rade pe razatoarea mare si se adauga za'atarul si uleiul de masline; se amesteca. Se ia

15 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • 1 paine pentru sandviciuri (bagheta sau paine neagra patrata)
  • 5 linguri ketchup
  • 500 g rosii
  • 400 g branza telemea
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri untdelemn.
  • (pentru 4 persoane)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitive colorate